Bağlantı

Bağlantı

Son dakika bağlantı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bağlantı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bağlantı haber sayfamızda...

Bağlantı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.106 bağlantı haberi bulunmuştur.
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerini açıkladı.
18.04.2024 Samsunspor
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
18.04.2024 Yaşam
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı!
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı! Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Almanya Bundesliga
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı.
16.04.2024 Ekonomi
İçilen her sigara göbeği büyütüyor
İçilen her sigara göbeği büyütüyor Sağlığa birçok zararı bulunan sigarayla ilgili yeni bir araştırmada, tütünün karın bölgesinin de yağlanmasına neden olduğu ortaya çıktı.
16.04.2024 Dünya
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’ Victoria Harrison, İngiltere’nin ilk görme engelli denizaşırı büyükelçisi. Harrison, ağustos ayında İngiltere Büyükelçisi olarak Slovenya’ya gidecek.
15.04.2024 Dünya
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Haberler
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonetin devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükselirken 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin baba ve kız olduğu öğrenilirken yürek yakan detaylar da ortaya çıktı.
14.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Bakan Tunç paylaştı: Teleferik kazasında 13 gözaltı kararı
Bakan Tunç paylaştı: Teleferik kazasında 13 gözaltı kararı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında yürütülen soruşturma kapsamında 13 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba!
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba! UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Eyüpsultan'da feci kaza! 1 ölü, 1 yaralı
Eyüpsultan'da feci kaza! 1 ölü, 1 yaralı Eyüpsultan'da seyir halindeki motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
11.04.2024 Haberler
Eyüpsultan'da feci kaza! 1 ölü, 1 yaralı
Eyüpsultan'da feci kaza! 1 ölü, 1 yaralı Eyüpsultan'da seyir halindeki motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Dün elektriğimiz bağlandı. Bugün suyumuz, asansörlerimiz, yani apartmanla ilgili bütün yapılacak işler tamamlandığı için valilik tarafından da apartmana giriş izni verildi. Çok şükür bayramda evimizde olacağız." dedi.
10.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
10.04.2024 Gündem
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı'
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı' Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
9.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı Ticaret Bakanlığı, bugünden itibaren belirlenen ürünlerde İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı.
9.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Bağlantı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.