Babel

Babel

Son dakika babel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan babel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan babel haber sayfamızda...

Babel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.209 babel haberi bulunmuştur.
Semih Kılıçsoy'un avukatı ve menajeri Murat Teber'den açıklama
Semih Kılıçsoy'un avukatı ve menajeri Murat Teber'den açıklama Beşiktaş'ın milli futbolcusu Semih Kılıçsoy'un avukatı ve menajeri Murat Teber, sosyal medyadaki yorumların ardından bir açıklama yaptı.
25.03.2024 Beşiktaş
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar!
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar! Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'dan eylül ayında ayrılan ve şu anda kulüpsüz olan Hollandalı futbolcu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Süper Lig
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de tüm Türkiye’nin gözü kulağı bugün saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinde olacak.
3.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta derbide Gedson'un yerine oynayacak futbolcu belli oldu
Beşiktaş'ta derbide Gedson'un yerine oynayacak futbolcu belli oldu Siyah-beyazlı takım Süper Lig'de yarın ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Orta sahada cezalı olan Gedson'un yerine forma giyecek isim netleşti.
2.03.2024 Beşiktaş
Süper Lig devinden Erencan Yardımcı bombası! Girişimler başlıyor
Süper Lig devinden Erencan Yardımcı bombası! Girişimler başlıyor Yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı için harekete geçti. İşte detaylar...
2.03.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de Edin Dzeko şampiyonluk için iddialı: Yeniden ispatlayalım
Fenerbahçe'de Edin Dzeko şampiyonluk için iddialı: Yeniden ispatlayalım Fenerbahçe'de kaptan Edin Dzeko, Süper Lig'de oynanacak Hatayspor maçı öncesinde takıma motivasyon konuşması yaptı. Yıldız futbolcu, dikkat çeken ifadeler kullandı.
2.03.2024 Fenerbahçe
Ryan Babel, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde desteklediği takımı açıkladı! 'Maçın adamı olur'
Ryan Babel, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde desteklediği takımı açıkladı! 'Maçın adamı olur' Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ryan Babel, Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanacak dev derbi öncesi suskunluğunu bozdu.
2.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Babel'i hayal kırıklığına uğrattı!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Babel'i hayal kırıklığına uğrattı! Golsüz sona eren derbi sırasında Galatasaraylı eski futbolcudan paylaşım geldi.
24.12.2023 Galatasaray
Adana Demirspor sol bekini Belçika'da buldu!
Adana Demirspor sol bekini Belçika'da buldu! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Hamza Mendyl ile ilgilendiği ortaya çıktı.
23.12.2023 Adana Demirspor
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye 3-0 senaryosu!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye 3-0 senaryosu! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçen yıl Kadıköy’deki F.Bahçe zaferinin bir benzerini tekrar yaşamak için kendini kampa aldı. Tecrübeli çalıştırıcı iki pozisyon hariç kadrosunu netleştirdi.
23.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Cengiz Ünder, Roma'daki gibi!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Cengiz Ünder, Roma'daki gibi! Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder’in ayağa kalkmasıyla teknik heyet, Dzeko ile Cengiz’in Roma’daki günlerini canlandıracak. İtalya’da birlikte oynayan ikiliden Cengiz, sert ortalar keserken, Dzeko bunları gol yapıyordu.
23.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında kazandı!
Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında kazandı! Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 16'ncı haftasında Alba Berlin deplasmanından 91-82 galip ayrıldı.
Ryan Babel'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu! Beşiktaş itirafı: Çok üzülüyorum | Fatih Terim ve Şenol Güneş'i kıyasladı
Ryan Babel'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu! Beşiktaş itirafı: Çok üzülüyorum | Fatih Terim ve Şenol Güneş'i kıyasladı Türkiye'de son olarak Eyüpspor'da forma giyen ve şu anda boşta olan Ryan Babel suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye dair konuşan Hollandalı futbolcu, Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.
23.12.2023 Süper Lig
ÖZEL | Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde özel madde! Büyük fedakarlık
ÖZEL | Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde özel madde! Büyük fedakarlık Beşiktaş’ta Bodo-Glimt yenilgisinin ardından Teknik Direktör Burak Yılmaz istifa etti. Bunun üzerine Başkan Ahmet Nur Çebi, Çalımbay’ın kapısını çaldı. Tecrübeli çalıştırıcının mukavelesine özel madde konuldu.
11.11.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Fred bekleyişi! Yusuf Akçiçek sevindirdi
Fenerbahçe'de Fred bekleyişi! Yusuf Akçiçek sevindirdi Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ilk 11’inde değişilmez isimlerin başında gelen yıldız futbolcunun Pendikspor maçında sakatlanması en büyük darbeydi. Fred’in son idmana çıkması sarı-lacivertilerde umut oldu.
11.11.2023 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den Fernando Muslera ve Galatasaray cevabı! Fenerbahçe hedefini açıkladı
Volkan Demirel'den Fernando Muslera ve Galatasaray cevabı! Fenerbahçe hedefini açıkladı Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, suskunluğunu bozdu. Tecrübeli çalıştırıcı, Fernando Muslera ve Galatasaray'a dair soruları cevapladı. Fenerbahçe hedefini anlatan Volkan Demirel, Hatayspor'dan bazı oyunculara teklifler geldiğini dile getirdi.
11.11.2023 Hatayspor
Trabzonspor, Konyaspor'u 2 golle devirdi!
Trabzonspor, Konyaspor'u 2 golle devirdi! Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1'lik skorla geçmeyi başardı.
10.11.2023 Trabzonspor
Antalyaspor'dan Ankaragücü deplasmanında farklı zafer!
Antalyaspor'dan Ankaragücü deplasmanında farklı zafer! Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında Antalyaspor, Ankaragücü deplasmanından 4-0 galip ayrıldı.
10.11.2023 Ankaragücü
Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! İnanılmaz performans
Trabzonspor'da Paul Onuachu fırtınası! İnanılmaz performans Süper Lig'in 12'nci haftasında Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun performansı dikkat çekti.
10.11.2023 Trabzonspor
Bayern Münih'te Mesut Özil gerçeği! Yıllar sonra babası açıkladı
Bayern Münih'te Mesut Özil gerçeği! Yıllar sonra babası açıkladı Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, efsane futbolcunun Bayern Münih'in kapısından döndüğünü açıkladı. Bayern Münih'in Mesut Özil transferinden vazgeçme sebebi dikkat çekti.
10.11.2023 Almanya Bundesliga
Ryan Babel'den Burak Yılmaz'a destek! 'Daha akıllı dönecek'
Ryan Babel'den Burak Yılmaz'a destek! 'Daha akıllı dönecek' Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ryan Babel, siyah-beyazlılardaki görevinden istifa eden Burak Yılmaz'a destek verdi.
10.11.2023 Beşiktaş
Real Madrid'de Toni Kroos ve Luka Modric krizi! İsyan bayrağı açtılar
Real Madrid'de Toni Kroos ve Luka Modric krizi! İsyan bayrağı açtılar İspanya La Liga devlerinden Real Madrid'de yıldız futbolcular Toni Kroos ile Luka Modric'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
29.09.2023 İspanya La Liga
Eyüpspor, Ryan Babel ile yollarını ayırdı! Resmi duyuru
Eyüpspor, Ryan Babel ile yollarını ayırdı! Resmi duyuru Trendyol 1. Lig'de 6'da 6 yaparak liderlik koltuğunda oturan İstanbul ekibi, deneyimli oyuncuyla yolların ayrıldığını açıkladı.
29.09.2023 1.Lig
Hakim Ziyech, Galatasaray için İstanbul'a geldi! Transferin maliyeti belli oldu
Hakim Ziyech, Galatasaray için İstanbul'a geldi! Transferin maliyeti belli oldu Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Hakim Ziyech, Galatasaray ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların sağlık kontrollerinden geçirdiği başarılı futbolcu İstanbul'a geldi. Hakim Ziyech'in transferi konusunda resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
19.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Babel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.