Azure

Azure

Son dakika azure haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan azure gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan azure haber sayfamızda...

Azure

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 azure haberi bulunmuştur.
SabancıDx ve Microsoft bulut için güçlerini birleştiriyor
SabancıDx ve Microsoft bulut için güçlerini birleştiriyor SabancıDx ve Microsoft, bulut teknolojileri alanında stratejik iş birliği anlaşmasına imza attı.
17.12.2023 Ekonomi
Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı
Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in kurucusu, Twitter'ın (yeni adıyla X) sahibi olan Elon Musk'ın gizlice bir çocuk sahibi daha olduğu ortaya çıktı. Böylece üç farklı kadından toplam 10 çocuğu olan (ilk çocuğu 10 aylıkken hayatını kaybetmişti) ABD'li milyarderin çocuk sayısı 11'e yükselmiş oldu.
12.09.2023 Cadde
Microsoft'un karı beklentileri aştı
Microsoft'un karı beklentileri aştı Microsoft'un haziranda sona eren çeyrek dönemde karı beklentilerin üzerine çıktı.
26.07.2023 Uzmanpara
Microsoft'un karı ve satışları beklentileri aştı
Microsoft'un karı ve satışları beklentileri aştı Bulut programlama alanındaki güçlü kurumsal talebin de etkisiyle Microsoft'un karı ve satışları arttı.
26.04.2023 Uzmanpara
Galatasaray, EuroCup Women'da yarı finale yükseldi!
Galatasaray, EuroCup Women'da yarı finale yükseldi! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women Çeyrek Final rövanş maçında Cadi La Seu takımı ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan maçı 75-65 kazanan sarı-kırmızılılar turnuvada yarı finale adını yazdırdı.
1.03.2023 Eurocup
Microsoft'un karı beklentileri aştı
Microsoft'un karı beklentileri aştı Microsoft'un karı mali yılının ikinci çeyreğinde Azure bulut hizmetleri faaliyetlerinin desteği ile beklentilerin üzerine çıktı.
25.01.2023 Uzmanpara
Yapay zekâ yarışında Microsoft’tan 10 milyar $
Yapay zekâ yarışında Microsoft’tan 10 milyar $ ABD’li teknoloji devi Microsoft, yapay zekâ projelerine odaklanan Google ile rekabete girdi.
25.01.2023 Dünya
"Nexonya" Marmaris International Race Week'te iz bıraktı
"Nexonya" Marmaris International Race Week'te iz bıraktı Nexonya’nın sponsor olduğu ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen 33’üncü Marmaris Uluslararası Yarış Haftası (33rd Marmaris International Race Week) sona erdi. Yarışmanın şampiyonları, düzenlenen görkemli bir törenle kupalarını aldı.
2.11.2022 Advertorial
Eren Perakende Veri Ambarı projesiyle entegre bir yapıya sahip oldu
Eren Perakende Veri Ambarı projesiyle entegre bir yapıya sahip oldu Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Microsoft, bir yandan çözümlerini geliştirmeye devam ederken, diğer yandan da pek çok sektöre ilham kaynağı oluyor ve küçük büyük pek çok şirkete dokunmayı başararak dijital dönüşümlerinde önemli avantajlar sağlıyor. Bu kapsamda Eren Perakende de pek çok şirket gibi Microsoft ile iş birliğine giderek şirket bünyesinde Microsoft çözümlerini kullanmaya başladı ve kısa sürede de bu geçişin avantajlarını görmeye başladı.
28.03.2022 Advertorial
Saatlerce erişilemedi yatırımcı tedirgin oldu
Saatlerce erişilemedi yatırımcı tedirgin oldu Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından olan BtcTurk’e dün teknik arıza nedeniyle saatlerce erişilemeyince yatırımcılar tedirgin oldu. Çok sayıda yatırımcı yaşanan bu kesintiye sosyal medya üzerinden tepki göstermişti.
25.01.2022 Ekonomi
BTCTÜRK çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk ne zaman açılacak?
BTCTÜRK çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk ne zaman açılacak? Kripto para alım-satım platformu olan BTCTÜRK gece saatlerinde çöktü. Yatırımcılar panik yaşarken sorun hala giderilmezken sıkça "BTCTÜRK çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk ne zaman açılacak?" sorusu geliyor.
24.01.2022 Ekonomi
BtcTurk'e erişim sorunu! Şirketten yeni açıklama geldi
BtcTurk'e erişim sorunu! Şirketten yeni açıklama geldi Türkiye'deki popüler kripto para borsalarından biri olan Btc Turk'e saatlerdir erişilemiyordu. Şirketten yapılan yeni açıklamada "BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintileri sona ermiştir. Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kriptopara bakiyelerini görebilirsiniz. Diğer tüm işlemler sırasıyla aktif hale getirilecek ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulmaya devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.
24.01.2022 Ekonomi
Bankacılıkta bulut devrimi
Bankacılıkta bulut devrimi Yerli verinin yurt dışına taşınmasını engellemek için atılan adımlara bir yenisi eklendi. Finansal şirketler artık ‘yurt içindeki veri merkezlerinde’ bulut hizmeti alabilecek. Türkiye, ABD’den büyük veri yatırımı çekebilir.
14.12.2021 Ekonomi
Microsoft Azure Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Azure Ne İçin Kullanılır?
Microsoft Azure Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Azure Ne İçin Kullanılır? Microsoft Azure Microsoft’un Bulut uygulamasının altyapı ve geliştirme platformudur. Bu platform ise, bize internet üzerinde çalışan ve verilerini de Microsoft Data Center üzerinde tutan internet uygulamaları erişim imkan sağlar. Geliştirilen bu uygulamanın verilerini de kendi kurumumuz içinde tutabilir ve bulut üzerinde de çalışmasını sağlayabilirsiniz. Microsoft Azure nedir, ne işe yarar sizler için derledik.
11.12.2021 Eğitim
Office 365 Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Office 365 İçerisinde Neler Bulunur?
Office 365 Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Office 365 İçerisinde Neler Bulunur? Çoğu uygulama bulut ortamına geçişi sağlamıştır. Office 365 de kullanıcıların için pek çok avantaj sağlayan bulut uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Office 365 nedir, ne işe yarar? Microsoft Office 365 içerisinde neler bulunur? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.06.2021 Eğitim
İş dünyasında hibrit dalgası varlığını sürdürecek
İş dünyasında hibrit dalgası varlığını sürdürecek Teknoloji hiç olmadığı kadar hızlı gelişiyor. Bu kapsamda farklı teknoloji şirketleri farklı çözümler sunuyor. Microsoft ise 46 yıllık tecrübesini iş hayatında kendini gösteriyor. Sunduğu çözümler sayesinde iş dünyasının dijital platformlara kaydırmayı sağlayan Microsoft, hibrit çalışma modelini de daha efektif hale getirmeye çabalıyor.
4.06.2021 Teknoloji
iOS ve Android kullanıcıları tehlikede! Kişisel bilgiler sızdırılıyor
iOS ve Android kullanıcıları tehlikede! Kişisel bilgiler sızdırılıyor Dijital alandaki dolandırıcıkların sayısı artarken bu vakaların büyük bir çoğunluğu 'güvenli olmayan uygulamalar' sebebiyle oluyor. Yeni yapılan bir güvenlik araştırmasına göre hem İOS hem de Android kullanıcılarının kişisel bilgileri tehlikede. İşte yapılan araştırmanın sonuçları...
5.03.2021 Teknoloji
Microsoft'un net karı ve geliri arttı
Microsoft'un net karı ve geliri arttı Amerikan teknoloji şirketi Microsoft, geçen yılın ekim-aralık döneminde net kar ve gelirinin arttığını duyurdu.
27.01.2021 Uzmanpara
Borusan Sanat'tan yeni çevrimiçi platform
Borusan Sanat'tan yeni çevrimiçi platform Sanatı, sanatçıyı ve müzikseverleri korumak adına, bu sezon konserlerini bedelsiz erişime açan Borusan Sanat; bir adım daha atarak, sanatın gelişimine destek ve ulaşılabilirliğine katkı amacıyla, Motiwe’in Cloudtivi platformu üzerinden borusansanat.tv’yi hayata geçiriyor. Sezon başından bu yana radyodan yayınlanan konserler, çevrimiçi platformda, bu kez video kayıt versiyonlarıyla müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.
29.12.2020 Kültür Sanat
Microsoft ve SpaceX uzaycılık müşterilerine bulut hizmeti verecek!
Microsoft ve SpaceX uzaycılık müşterilerine bulut hizmeti verecek! ABD merkezli çok uluslu teknoloji şirketi Microsoft ve ABD merkezli uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, uzaycılık şirketlerine ortak "bulut-bilgi işlem merkezi" hizmetleri vermek üzere güçlerini birleştirecekler.
20.10.2020 Teknoloji
Windows 10 kopyala/yapıştır güncellemeyle çağ atlayacak
Windows 10 kopyala/yapıştır güncellemeyle çağ atlayacak Yakın zamanda yayınlanması beklenen Windows 10 güncellemesiyle var olan Bulut Panosu gelişecek ve kullanıcılar bir cihazlarından kopyaladıkları materyali Microsoft’un Azure programını kullanarak diğer cihazlarına yapıştırabilecek.
16.10.2020 Teknoloji
Azure Grup yatırımla büyüyor
Azure Grup yatırımla büyüyor Lojistik ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Azure Grup, yabancı fonlardan 250 milyon euro’luk yatırım aldı.
4.10.2020 Ekonomi
Microsoft'tan 'global salgın tehditlerini önceden belirleyen' uyarı sistemi
Microsoft'tan 'global salgın tehditlerini önceden belirleyen' uyarı sistemi Microsoft Öngörü Sistemi ile yapay zeka temelli sistem sayesinde mikrop, virüs ve hastalık taşıyan hayvanların dağılımı takip edilerek, global çapta salgına neden olabilecek tehditler önceden tespit edilebilecek.
24.09.2020 Teknoloji
Bulutistan ve Nutanix’in  yenilikçi bulut platformu ile artık  “Her Yer Sizin Ofisiniz”
Bulutistan ve Nutanix’in yenilikçi bulut platformu ile artık “Her Yer Sizin Ofisiniz” Bulutistan’ın yeni masaüstü sanallaştırma çözümü, performanstan ödün vermeden internete bağlı herhangi bir cihaz üzerinden istenilen yerden ofisinizdeki gibi çalışılabilmenizi sağlıyor.
7.07.2020 Teknoloji
Güvenli tatilin manifestosunu yazdılar
Güvenli tatilin manifestosunu yazdılar Turizm sezonu açılıyor. Bu yıl tatilin olmazsa olmazı hijyen ve güvenlik. Oteller tanıtımlarında bu alandaki hazırlıklarını öne çıkarıyor
5.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Azure ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.