Ayta Sözeri

Ayta Sözeri

Son dakika Ayta Sözeri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayta Sözeri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayta Sözeri haber sayfamızda...

Ayta Sözeri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 230 ayta sözeri haberi bulunmuştur.
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eltilerin Savaşı nerede ve ne zaman çekildi?
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eltilerin Savaşı nerede ve ne zaman çekildi? Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Eltilerin Savaşı filmi 31 Ocak Çarşamba akşamı televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Filimin senaryosunu ve başrolünü Gupse Özay üstlenirken, yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan sinemaseverler, Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosunu sorguluyor. Peki, Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eltilerin Savaşı nerede ve ne zaman çekildi? İşte Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında tüm detaylar...
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Aile Arasında filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Aile Arasında filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Aile Arasında filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Aile Arasında filmi nerede ve ne zaman çekildi? Aile Arasında filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Komedi türündeki yerli film Aile Arasında bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki, Aile Arasında filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Aile Arasında filmi nerede ve ne zaman çekildi?
17.01.2024 Bilgi Rehberi
Nükhet Duru: Ben o sırada küstüm ama haberi yok!
Nükhet Duru: Ben o sırada küstüm ama haberi yok! 1971 yılında Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk plağı yayınlanan Nükhet Duru, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar'a katıldı. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya kırgınlığını dile getirmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Cadde
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan cevabı: Onun beni araması gerekiyor!
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan cevabı: Onun beni araması gerekiyor! Geçtiğimiz aylarda akciğer kanserine yakalandığını açıklayan sunucu Armağan Çağlayan, bir paylaşım yaparak, hastalığı sürecinde kendisini aramadıkları için Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu açıklamıştı. "Benden bu telefonu beklediğine inanamadım" diyerek şaşkınlığını dile getiren şarkıcı, defalarca arasa da Çağlayan'a ulaşamadığını söyledi.
31.01.2023 Cadde
‘Numarasını istedik, vermediler’
‘Numarasını istedik, vermediler’  Ayta Sözeri, önceki akşam Gazino Bahçeşehir’de konser verdi.
31.01.2023 Cadde
Akciğer kanseriyle mücadele eden Armağan Çağlayan: Bu hastalık ne beter bir şeymiş!
Akciğer kanseriyle mücadele eden Armağan Çağlayan: Bu hastalık ne beter bir şeymiş! Akciğer kanseri tedavisi gören ve sevenlerine sık sık durumu hakkında bilgi veren Armağan Çağlayan, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "Bu hastalık ne beter bir şeymiş" diyerek sözlerine başlayan ünlü isme, takipçilerinden çok sayıda destek mesajı geldi.
14.01.2023 Cadde
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu ve oyuncu kadrosu...
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu ve oyuncu kadrosu... Eltilerin Savaşı filmi, komedi türünde hazırlanan yapımdır. Film, 2020 yılında vizyona girdi. Eltilerin Savaşı filminde Sultan ve Gizem adındaki iki eltinin birbiriyle mücadelesi anlatılıyor. Peki, Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kim?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması Geçtiğimiz ay akciğer kanserine yakalandığını açıklayan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, önceki gün bir paylaşım yaparak hastalığı sürecinde kendisini aramadıkları için Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu açıklamıştı. Sosyal medyada gündem olan paylaşımların ardından Ayta Sözeri, konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.12.2022 Cadde
‘Kendimi affettireceğim’
‘Kendimi affettireceğim’ Ayta Sözeri, Kalamış Paysage adlı mekanda sahne aldı.
31.12.2022 Cadde
Armağan Çağlayan: İki kişi beni aramadı, insan kırılıyor
Armağan Çağlayan: İki kişi beni aramadı, insan kırılıyor YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. İşlerini azaltıp sakin bir hayat yaşayacağını açıklayan sunucu, geçtiğimiz günlerde hakkında yapılan 'öldü' haberlerine isyan etmesinin ardından, bir başka paylaşımıyla daha gündeme geldi. Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan iki ünlü ismi açıklayarak, kırgınlığını belirtti.
31.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Güzellik sırrını verdi Kate Hudson, genç ve parlak cildinin sırlarını verdi...
4.11.2022 Cadde
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları SERCAN KISMET- Nevşehir mimarisine uygun Göreme Vadisi’ne bakan bir tepede, kumtaşından yapılmış bir mağarada konumlanan Traveller’s Cave Hotel, misafirlerine eşsiz manzara sunuyor...
29.10.2022 Cadde
SEN ANLAT: Hem koştu hem uçtu! 3 dakikayı bile hesaplayıp dünya rekoru kırdı
SEN ANLAT: Hem koştu hem uçtu! 3 dakikayı bile hesaplayıp dünya rekoru kırdı Kimsenin düşünmediği en ince ayrıntıları aylar öncesinden hesaplayarak hem havada hem de karada adeta saniyelerle yarıştı. Üstelik yaptığı bu şeyin kimse için bir anlam ifade etmesini de beklemiyordu ama istemeden birçok kişiye ilham oluverdi. İşte seyahat tutkusu ile problem çözme yeteneğini birleştirerek Guinness Dünya Rekorları kitabına adına yazdıran Ümit Sabancı'nın hikayesi.
2.09.2022 Gündem
Ayta Sözeri: Ehliyetim yok!
Ayta Sözeri: Ehliyetim yok! Gülse Birsel'in dijital platform için çekeceği filmin kadrosunda yer alan Ayta Sözeri, önceki gün okuma provası sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yaklaşık bir saattir taksi bulamadığını söyleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Kendi otomobilim var ama şoförüm yıllık izinde. Siz olsanız bu İstanbul'da araba kullanır mısınız?" açıklamasıyla dikkat çekti.
2.09.2022 Cadde
Sırtındaki 'kara delik' dünyanın sonunu getirecekmiş! 20 bin kişi evini bastı
Sırtındaki 'kara delik' dünyanın sonunu getirecekmiş! 20 bin kişi evini bastı Omuriliğinde bir baskı hissediyordu. Bir başka ayna yardımıyla omuriliğini dikkatlice incelemeye başladı. Ona göre gördüğü şey bir kara delikti. Son yılların en çok tartışılan kara deliklerinden birinin vücudunda olduğuna emindi. Ona göre o, seçilmiş kişiydi. Ülkesinde tanınmış bir politikacı olan Khem Veasna, üzerine bir gömlek geçirdi ve soluğu bilgisayar başında aldı. 167 bin 602 kişinin kendisini takip ettiği Facebook sayfasını açtı. Ancak burada paylaşacağı yazılar sadece ülkesindekileri değil, komşu ülkelerdeki insanları da şaşkınlığa sürükledi.
2.09.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Alışveriş turunda Kaya Çilingiroğlu, önceki gün oğlu Hüseyin Çilingiroğlu’yla Etiler’de alışverişe çıktı...
29.08.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Karışık çaldı Yaşar İpek, Bodrum Varyete’de sahne aldı...
22.08.2022 Cadde
‘Saygıyla eğiliyorum'
‘Saygıyla eğiliyorum' Ayta Sözeri, Bodrum Üzüm Kızı’nda sahne aldı...
8.08.2022 Cadde
Alişan’ı konuk etti
Alişan’ı konuk etti Ayta Sözeri, Bodrum’daki Üzüm Kızı’nda konser verdi.
1.08.2022 Cadde
Ayta Sözeri sahnesinde Alişan'ı konuk etti
Ayta Sözeri sahnesinde Alişan'ı konuk etti Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum'da bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile birlikte kendisini dinlemeye gelen Alişan'ı sahnesinde ağırladı.
30.07.2022 Cadde
Ayta Sözeri: Bu gece sizleri eğlenceye boğacağız
Ayta Sözeri: Bu gece sizleri eğlenceye boğacağız Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum'da bir mekanda konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sözeri, sanat müziğinin yanı sıra günümüzün sevilen şarkılarıyla konuklarına müzik ziyafeti sundu.
23.07.2022 Cadde
Zamanda yolculuk
Zamanda yolculuk Beş ünlü sanatçı, ‘Müslüm Gürses Şarkıları-Senfonik’ projesi kapsamında sahne aldı
22.07.2022 Cadde
Bodrumlular’la buluştu
Bodrumlular’la buluştu Ayta Sözeri, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonuyla BtcTurk PRO sahnesinde Bodrum Antik Tiyatro’da sevenlerinin karşısına çıktı.
21.07.2022 Cadde
Mordoğan’dan Sözeri geçti
Mordoğan’dan Sözeri geçti Mordoğan Echo Permance Hall, Ayta Sözeri’yi ağırladı. Gecede, 500 kişi hep birlikte şarkılara eşlik etti.
18.07.2022 Ege
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum!
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum! Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, bu hafta da sahnesinde aynı elbiseyi giydi.
17.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ayta Sözeri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.