Aydın

Aydın

Son dakika Aydın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aydın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aydın haber sayfamızda...

Aydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.083 aydın haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dün gece bir restorana silahlı saldırı düzenlenirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin 6 şüphelinin gözaltına alındığını, bunlardan 2'sinin tutuklandığını belirtti.
19.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu 20 yıl firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye olarak çalıştığı öğrenilen firari zanlı, iki aylık çalışmanın ardından jandarmanın verdiği yemek siparişi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2024 Haberler
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu 20 yıl firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye olarak çalıştığı öğrenilen firari zanlı, iki aylık çalışmanın ardından jandarmanın verdiği yemek siparişi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2024 Gündem
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
İncirlik ana jet üssü oldu
İncirlik ana jet üssü oldu Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, dün düzenlediği basın toplantısında, “İncirlik -Adana’da bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirilmiştir” bilgisini verdi.
19.04.2024 Gündem
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bağdat’a yapacağı ziyaretin gündeminde öne çıkan üç konu içinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi ile Kalkınma Yolu Projesi’nin yanı sıra Dicle ve Fırat’ın sınır aşan suları yer alacak. Irak’taki görüşmelerde su sorununun aşılmasına yönelik önemli adımların atılması bekleniyor.
19.04.2024 Gündem
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
18.04.2024 Futbol
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Ekonomide Doğu Afrika hamlesi
Ekonomide Doğu Afrika hamlesi Tanzanya’dan 14 yıl sonra Türkiye’ye cumhurbaşkanı düzeyinde ziyaret yapılıyor.
18.04.2024 Gündem
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
Belediye başkanı seçildi koltuğu eşinden devraldı
Belediye başkanı seçildi koltuğu eşinden devraldı Gümüşhane Kelkit'te Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğu eşi Özgül Alkan’dan devraldı. İşte detaylar...
17.04.2024 Gündem
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını almasına saatler kala hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.
17.04.2024 Gündem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda; Gabi'nin VakıfBank'a vedası, Serkan Hurma ve Ali Frantti aşkı, İlkin Aydın'ın hakeme isyanı, Eda Erdem ve Ali Koç arasında geçen diyalog gibi haftanın birçok viral videosu değerlendirildi.
17.04.2024 Programlar
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye’ye iki gün süren kritik ziyarette bulundu.
17.04.2024 Gündem
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.