Asker

Asker

Son dakika Asker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Asker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Asker haber sayfamızda...

Asker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47.417 asker haberi bulunmuştur.
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı İstanbul’da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Sosyal medyada yer alan görüntüde, lüks bir restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması tepki çekti.
18.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
Türk Yıldızları Hürjet’i kullanacak
Türk Yıldızları Hürjet’i kullanacak Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağı, son 12 yılda çeşitli nedenlerle düştü.
14.04.2024 Gündem
İran’dan Hürmüz Boğazı'nda İsrail’le bağlantılı ticari gemiye baskın
İran’dan Hürmüz Boğazı'nda İsrail’le bağlantılı ticari gemiye baskın İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı yakınlarında İsrail ile bağlantılı bir ticari gemiye helikopterle baskın gerçekleştirdi.
13.04.2024 Haberler
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’ Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali’ne füze ve insansız hava araçlarıyla saldırı düzenledi.
13.04.2024 Dünya
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
Mali’de partilerin faaliyetleri askıda
Mali’de partilerin faaliyetleri askıda Mali’deki Askeri Konsey, parti ve derneklerin siyasi faaliyetlerinin “bir sonraki açıklamaya kadar” askıya aldı.
12.04.2024 Dünya
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
ABD kartellerden ordu kuruyor! Devlet medyası doğruladı, 10 bin kilometre öteden savaşmak için gelecekler
ABD kartellerden ordu kuruyor! Devlet medyası doğruladı, 10 bin kilometre öteden savaşmak için gelecekler Aylardır kilit durumda olan Ukrayna-Rusya arasındaki savaş için ABD yeni bir ordu kuruyor. Rus istihbaratı tarafından elde edilen ve resmi medya tarafından yayınlanan haberin detayları dünya basınında sansasyona yol açtı.
11.04.2024 Dünya
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar Bir uçakla ABD'den geçtiğimiz yıl Ağustos ayında getirilen beş kızıl düve, Kudüs'teki Zeytin Dağı'nda kurban edilmek isteniyor. Perde arkasında ise, Mescid-i Aksa'nın Yahudilere açılması var. Newsweek 'Kutsal savaş: Kızıl inekler, Gazze ve dünyanın sonu' başlığını atarken, Binyamin Netanyahu'nun dolaşıma giren fotoğrafı radikal Yahudileri daha da kışkırttı.
10.04.2024 Dünya
MSB duyurdu! Taciz atışı sonucu 1 askerimiz şehit oldu
MSB duyurdu! Taciz atışı sonucu 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanıp, hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehit olduğunu açıkladı.
9.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
Aşıklar Çeşmesi'ne atılan paraların akıbeti! Yılda 1,5 milyon euro birikiyor
Aşıklar Çeşmesi'ne atılan paraların akıbeti! Yılda 1,5 milyon euro birikiyor İtalya'nın en büyülü şehri Roma'da yer alan ve 'Âşıklar Çeşmesi' olarak anılan Trevi Çeşmesi’ne, yılda 1,5 milyon euro atılıyor. Bunun için de çeşmeyi ziyarete gelen kişilerin sırtı dönük bir şekilde aşkla ilgili dileklerini dileyip bozuk para atmaları yeterli oluyor. İnanışa göre buraya atılan parayla dilenen dilekler kabul oluyor. Oluyor olmasına da çeşmeye atılan paraların akıbeti ne oluyor? İşte cevabı.
8.04.2024 Yaşam
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Van'da askeri araç devrildi
Van'da askeri araç devrildi Van'da sürücüsünün kontrolünü yitirdiği askeri araç, devrildi. Kazada, 1'i hafif yaralı, 13 asker kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.
7.04.2024 Haberler
Van'da askeri araç devrildi
Van'da askeri araç devrildi Van'da sürücüsünün kontrolünü yitirdiği askeri araç, devrildi. Kaza, 1'i hafif yaralı, 13 asker kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
ABD, İran’ın misilleme saldırısına hazır
ABD, İran’ın misilleme saldırısına hazır İsrail’in Suriye’deki İran Konsolosluğuna gerçekleştirdiği saldırıya misilleme olarak İran’ın bölgedeki İsrail veya ABD varlıklarını hedef alacak muhtemel saldırısına karşı yüksek alarma geçildiği ifade ediliyor. ABD basınına yansıyan haberlere göre, ABD’li yetkililer “Kesinlikle yüksek düzeyde teyakkuz halindeyiz” ifadesini kullandı.
7.04.2024 Dünya
Bombalayacağı camiye girince Müslüman oldu! Katliama ramak kala fikrini değiştirdi: Özellikle Ramazan ayını seçtim
Bombalayacağı camiye girince Müslüman oldu! Katliama ramak kala fikrini değiştirdi: Özellikle Ramazan ayını seçtim Müslümanlardan nefret ettiği için katliam yapmak istedi, keşif için gittiği camiye girince ise eski ABD askerinin hayatı baştan sona değişti.
4.04.2024 Dünya
NATO’dan Ukrayna’ya 100 milyar dolar
NATO’dan Ukrayna’ya 100 milyar dolar Brüksel’de toplanan NATO dışişleri bakanları, ABD seçimlerinde Donald Trump’ın yeniden işbaşına gelme ihtimaline karşı Ukrayna’ya 100 milyar dolarlık kalıcı bir paketi ele alıyor.
4.04.2024 Dünya
Askeri birliğinde yatağında ölü bulunan askere son veda
Askeri birliğinde yatağında ölü bulunan askere son veda Kayseri 1. Komando Tugayı'nda vatani görevini yaparken koğuştaki yatağında ölü bulunan 22 yaşındaki Samet Tahmaz memleketi Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı.
3.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Asker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.