Arda Turan Kimdir

Arda Turan Kimdir

Arda Turan, İstanbul iline bağlı Bayrampaşa ilçesinde 30 Ocak 1987 tarihinde, Adnan ve Yüksel çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Turan'ın babası Türk Hava Yollarından emekli Adnan Turan, annesi ev hanımı Yüksel Turan ve kardeşi Okan Turan'dır. Lise eğitimini Fatih ilçesindeki Şehremini Lisesinde tamamladı. Çocukluğunda sokakta futbol oynamaya başlayan Turan, "doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte oynadığı orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını" ve "dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini" ifade etmiştir. Futbol yaşantısına, henüz 8 yaşındayken babasının ve amcalarının da daha önceleri futbol oynadığı, doğduğu ilçenin amatör takımlarından Altıntepsi Makelspor'da başladı. 2000 yılında Galatasaray'ın altyapı seçmelerine katıldı. İlk katıldığı seçmelerde 15 dakika oynadıktan sonra, birkaç gün sonraki seçmeye de çağrıldı. Buradaki seçmeleri de kazanarak Galatasaray'da futbol oynamaya başladı. Galatasaray altyapısında yaklaşık 4 yıl boyunca forma giydi. Bu süre içerisinde 56 lig maçına çıktı ve 17 gol attı. Turan, kendi ifadeleriyle topa sahip olmayı, çabuk kaybetmemeyi ve maçın 90 dakika olduğunu unutmamayı, Galatasaray'daki teknik direktörü Gheorghe Hagi'den öğrendi.

Arda Turan Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.948 arda turan kimdir haberi bulunmuştur.
Seçil Erzan'dan yeni hamle! ‘Daha iradeli ve artık kendine de inanıyor’
Seçil Erzan'dan yeni hamle! ‘Daha iradeli ve artık kendine de inanıyor’ İlk iş olarak tefeciler ile kuzenleri ve Semih Kaya hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunan avukat Aybirdi, devletin de ciddi para kaybının söz konusu olduğunu belirterek “Biz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın da dosyaya dahil olmasını talep ettik” dedi.
24.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da ilk hedef Barisic! Anlaşma sağlandı
Trabzonspor'da ilk hedef Barisic! Anlaşma sağlandı Trabzonspor yeni sezon transferlerinde öncelikle defans hattını güçlendirecek. Ara dönemde sağ beke Thomas Meunier’i alarak bunun ilk adımını atan bordo-mavililerin yaz döneminde ise ilk hedefi Borna Barisic...
23.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray, Hakim Ziyech'e yakalandı! Sözleşmesi uzadı, işte alacağı net rakam
Galatasaray, Hakim Ziyech'e yakalandı! Sözleşmesi uzadı, işte alacağı net rakam Angelino’da sözleşmesini uzatmamak için futbolcuyu sahadan uzaklaştıran Galatasaray, “şarta bağlı” olarak bu kez Hakim Ziyech’e yakalandı. Faslı futbolcunun sözleşmesi otomatikman uzarken, alacağı yıllık rakam belli oldu.
23.03.2024 Galatasaray
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
Tahkim Kurulu'ndan Futbol Disiplin Talimatı kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Futbol Disiplin Talimatı kararı! TFF Tahkim Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 44'üncü maddesinin 3'üncü bendini iptal etme kararı aldı.
22.03.2024 Süper Lig
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti!
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti! U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları kapsamında Gürcistan U21 Milli Takımı ile karşı karşıya gelen Ümit Milli Takımı, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
22.03.2024 Futbol
Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım!
Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti!
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti! A Milli Takımımızın, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynayacağı maç öncesi Macaristan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu heyetine iftar daveti verdi.
22.03.2024 Milli Takım
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların kulüp dergisine konuştu. Geleceğine dair soruyu cevaplayan Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Atletico Madrid de 'Ateşe Düştü!' Mert Demir paylaşımı olay oldu
Atletico Madrid de 'Ateşe Düştü!' Mert Demir paylaşımı olay oldu İspanya'nın dünyaca ünlü futbol kulübü Atletico Madrid, TikTok hesabından İstanbul sokaklarında Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' parçasıyla paylaşım yaptı. Kulübün paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
22.03.2024 Magazin
Atletico Madrid de 'Ateşe Düştü!' Mert Demir paylaşımı olay oldu
Atletico Madrid de 'Ateşe Düştü!' Mert Demir paylaşımı olay oldu İspanya'nın dünyaca ünlü futbol kulübü Atletico Madrid, TikTok hesabından İstanbul sokaklarında Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' parçasıyla paylaşım yaptı. Kulübün paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
22.03.2024 Cadde
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı!
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı! Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vero Volley Milano'ya altın sette yıkıldı. Milano'da İtalyan yıldız maç sonu sevinirken baygınlık geçirdi.
20.03.2024 Voleybol
EuroLeague'de Anadolu Efes, Olympiakos'u devirdi!
EuroLeague'de Anadolu Efes, Olympiakos'u devirdi! Anadolu Efes, THY EuroLeague'nin 30. haftasında evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 85-72 mağlup etti.
Ernest Muçi: Türkiye'de atmosfer çok iyi
Ernest Muçi: Türkiye'de atmosfer çok iyi Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ernest Muçi, Süper Lig ve Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Beşiktaş
Real Madrid'e kötü haber! Yeniden sakatlandı
Real Madrid'e kötü haber! Yeniden sakatlandı Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Real Madrid'e yıldız isimden sakatlık haberi geldi.
19.03.2024 İspanya La Liga
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de!
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de! A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçlarının hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda gözler Arda Güler'e çevrildi.
19.03.2024 Futbol
PFDK sevkleri için açıklama geldi! Sürpriz karar
PFDK sevkleri için açıklama geldi! Sürpriz karar TFF Hukuk Müşavirliği’nce, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevklerde Süper Lig müsabakalarına ilişkin açıklama yapılmadı.
19.03.2024 Futbol
İspanya'dan Arda Turan'a hapis ve para cezası iddiası!
İspanya'dan Arda Turan'a hapis ve para cezası iddiası! İspanya'da Barcelona ve Atletico Madrid formaları giyen Arda Turan'ın vergi kaçaklığı sebebiyle hapis ve para cezası aldığı iddia edildi.
19.03.2024 Futbol
Aracın yolunu kesip paraları almışlar
Aracın yolunu kesip paraları almışlar Fon dolandırıcılığı davasında savunmasına ek yapan Seçil Erzan, “Aracım yol ortasında durdurulup içindeki paralar alınıyordu. Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu, bunu herkes görmeliydi” dedi.
10.03.2024 Gündem
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu Seçil Erzan davasında dün eski futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile kaleci Fernando Muslera ifade verdi. Üç isim de “fon”a para yatırırken Denizbank’a, Genel Müdür Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu’ya güvendiklerini vurguladı.
9.03.2024 Gündem
Seçil Erzan 4. kez hakim karşısında! "Yenge doğruyu söyle"
Seçil Erzan 4. kez hakim karşısında! "Yenge doğruyu söyle" Günlerce gündem olan fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu toplan 21 kişinin dolandırıldığı fon vurgununda Seçil Erzan'ın 252 yıla kadar hapsi istendi. 4. kez hakim karşısına çıkan Seçil Erzan bakın neler söyledi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimsenin hayat tarzına karışmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimsenin hayat tarzına karışmadık Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyasi hayatımızın hiçbir safhasında kimsenin hayat tarzına karışmadık. 'Nefes alamayacaksınız.' diyerek güya kadınları oy vermeye ikna edebileceklerini sanıyorlar." dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında! Arda Turan tek tek anlattı: Evimi sattım, borç aldım
Seçil Erzan hakim karşısında! Arda Turan tek tek anlattı: Evimi sattım, borç aldım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi.
8.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Arda Turan Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.