Aralık

Aralık

Son dakika Aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aralık haber sayfamızda...

Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102.550 aralık haberi bulunmuştur.
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu İş Bankası’nnı yeşil dönüşümün finansmanına katkı sağlamaya yönelik çabalarının yansıması olan “100. Yıl Bonosu”nun halka arzı yapılacak. Yatırımcılar ilk kez İşCep aracılığıyla da talepte bulunabilecek.
16.04.2024 Ekonomi
İstanbul depreminde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul depreminde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerde derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
Notre-Dame Katedrali yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor
Notre-Dame Katedrali yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor Fransa’nın başkenti Paris’te 5 yıl önce çıkan yangında hasar gören tarihi Notre-Dame Katedrali’nin 8 Aralık'ta açılması bekleniyor.
15.04.2024 Dünya
Kuveyt'te Ahmed Abdullah el Ahmed el Sabah başbakan olarak atandı
Kuveyt'te Ahmed Abdullah el Ahmed el Sabah başbakan olarak atandı Siyasi partilerin yasak olduğu petrol zengini Kuveyt, Körfez bölgesindeki en açık siyasi sistemlerden birine sahip olarak gösterilse de devlet meselelerinde son söz emire ait.
15.04.2024 Dünya
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi Malatya’da tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi Malatya’da tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla 1 Ocak 2025’te zorunlu hale getireceği ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) ilişkin olarak UTTS Taşıt Montaj Firmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
13.04.2024 Ekonomi
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti Van'da çığ riski nedeniyle 113 gündür kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu için şartlar oluşursa bayram sonrası çalışmalar başlayacak.
13.04.2024 Gündem
Arjantin'de enflasyon yavaşladı
Arjantin'de enflasyon yavaşladı Arjantin'de enflasyon artış hızı aylık bazda üst üste üçüncü ayda da yavaşladı.
13.04.2024 Uzmanpara
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı
Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı Wilfired Zaha, Hakim Ziyech ve Tete'den beklenen hücum katkısını alamayan Galatasaray'ın River Plate'in yıldızlarıyla ilgilendiği ortaya çıktı.
12.04.2024 Galatasaray
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi Deutsche Bank, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentisini aralık ayına öteledi.
12.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 Konferans Ligi
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı...
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı... Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklaması!
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklaması! Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, aşklarına bir şans daha verseler de yedi yıllık ilişkileri mutsuz sonlanmıştı. Güzel oyuncu, ayrılık sonrası "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği eski sevgilisi Aras Bulut'la ilgili soruya yanıt verdi.
10.04.2024 Cadde
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım!
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım! Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Cadde
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret CHP’nin Hatay seçimlerine ilişkin itiraz başvurusu sonuçsuz kaldı.
9.04.2024 Gündem
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Tatil tercihleri yurt dışı oldu
Tatil tercihleri yurt dışı oldu Ünlü isimler, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilip, tercihini yurt dışından yana kullandı.
9.04.2024 Cadde
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.