Apple Tv

Apple Tv

Son dakika apple tv haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan apple tv gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan apple tv haber sayfamızda...

Apple Tv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 489 apple tv haberi bulunmuştur.
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
Luis Suarez, MLS sınırına takıldı! Lionel Messi, 250 kat fazla maaş alacak
Luis Suarez, MLS sınırına takıldı! Lionel Messi, 250 kat fazla maaş alacak Barcelona'da uzun yıllar birlikte oynayan Lionel Messi ile Luis Suarez, MLS'te yeniden buluşmak için geri sayıma geçti. Gremio'dan ayrıldıktan sonra Inter Miami ile anlaşan Uruguaylı forvetin maaşı belli oldu. MLS sınırına takılan Luis Suarez'in Lionel Messi arasındaki maaş farkı dikkat çekti.
9.12.2023 Dünyadan Futbol
Dünyanın merkezi benim
Dünyanın merkezi benim Ridley Scott “Napoleon/Napolyon”da tarihî kahramanın hayatına düz bir biyografi şeklinde yaklaşırken film, savaş sahneleri ve Joaquin Phoenix’in performansıyla öne çıkıyor
26.11.2023 Kültür Sanat
Yeniliklerde teknolojisini konuşturdu
Yeniliklerde teknolojisini konuşturdu Kullanıcı deneyimi ve yenilik tarafında Tivibu’nun yeni bir yüze kavuştuğunu belirten Ümit Önal, bu yatırımla birlikte izleme deneyimini bir üst seviyeye çıkardıklarını söyledi.
16.06.2023 Ekonomi
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum Yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro'nun tanıtılmasıyla gözlerin çevrildiği Meta'nın kurucusu, 'teknolojide çığır açan bir ürün' görmediğini belirtip "Benim istediğim bu değil gibi" dedi.
9.06.2023 Teknoloji
Messi'nin yeni takımı belli oldu! Tarihi anlaşma
Messi'nin yeni takımı belli oldu! Tarihi anlaşma PSG'den ayrılarak kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Arjantinli süperstar Messi'nin yeni takımı belli oldu. Messi tarihi bir anlaşmaya imza atıyor.
7.06.2023 Dünyadan Futbol
'Ted Lasso' tam 3 sezondur formunu korumayı nasıl başarıyor?
'Ted Lasso' tam 3 sezondur formunu korumayı nasıl başarıyor? Kazandığı Altın Küre ve Emmy'lere doymayan, doyamayan 'Ted Lasso' dizisi her geçen gün hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. Peki 3 sezondur yoluna doludizgin devam eden ve pandemi sonrası mutsuzluk döneminde dünyaya pozitiflik aşılayan 'Ted Lasso'nun sırrı ne? 'Ted Lasso' dizisi tam 3 sezondur formunu korumayı nasıl başarıyor? İşte cevabı...
30.03.2023 Ekran
Aslı Hünel'in 'yürüyen ev'i! İşte dudak uçuklatan yeni yıl hediyesi
Aslı Hünel'in 'yürüyen ev'i! İşte dudak uçuklatan yeni yıl hediyesi Türk Sanat Müziği sanatçısı Aslı Hünel, ‘yürüyen ev’ diye nitelendirdiği lüks aracı kendisine yeni yıl hediyesi olarak aldı. Sınırlı sayıda üretilen otomobilde kahve makinesi ünitesinden özel içerikli takı bölümüne kadar birçok detaylı bölüm bulunuyor.
30.12.2022 Cadde
‘Apple kullanıcılarını gözetliyor’ iddiası!
‘Apple kullanıcılarını gözetliyor’ iddiası!  Apple markası iPhone’larda kullanıcılardan habersiz veri toplandığı öne sürüldü. Markanın kullanıcıların tercihlerini App Store, Apple Music, Apple TV gibi uygulamalarına kaydettiği iddia edildi.
11.11.2022 Dünya
74'üncü Emmy Ödülleri'nde neden 'Severance' adeta yok sayıldı?
74'üncü Emmy Ödülleri'nde neden 'Severance' adeta yok sayıldı? Yabancı dizi hayranlarının merakla beklediği ve 'Televizyon dünyasının Oscar'ları' olarak bilinen Emmy Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 'Succession' ve 'Ted Lasso' gibi yapımların ödüllerde ön plana çıktığı bu yılki törenin en büyük şoku ise eleştirmenlerin takdirini kazanan 'Severance'ın büyük kategorilerde sıfır çekmesiydi...
13.09.2022 Ekran
Airplay Nedir, Ne İşe Yarar? Airplay Nasıl Kullanılır, Nasıl Açılır?
Airplay Nedir, Ne İşe Yarar? Airplay Nasıl Kullanılır, Nasıl Açılır? AirPlay, iOS işletim sistemini tercih eden iPad, iPhone ve iPod Touch cihazlarda fotoğraflarınızı ve videolarınızı kablosuz bir şekilde Apple TV’ye aktarabilmenize yardımcı olan bir bağlantı teknolojisi olarak bilinir. AirPlay nedir, ne işe yarar sizler için derledik.
22.07.2022 Eğitim
Apple geri dönüşümlü malzeme kullanımını artırıyor
Apple geri dönüşümlü malzeme kullanımını artırıyor Apple ürünleri genelinde geri dönüşüme uygun olan malzemelerin daha fazla kullanılacağını açıkladı. Bu adımın ilki olarak da geri dönüştürülmüş sertifikalı altını ilk kez üretim sürecine dahil eden Apple, geri dönüştürülmüş tungsten, nadir bulunan toprak elementleri ve kobalt kullanımını iki katından fazlasına çıkardı.
21.04.2022 Apple
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu Los Angeles'ta dün akşam düzenlenen törenle 28'inci SAG Ödülleri (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) sahiplerini buldu. Ödüllerin yanı sıra; törendeki ünlü konukların kırmızı halı şıklığı da dikkat çekti. Geceye, Selena Gomez'in kırmızı halıda düştüğü an sosyal medyada gündem oldu.
1.03.2022 Cadde
Dijital rekabetten kârlı çıkan ünlüler
Dijital rekabetten kârlı çıkan ünlüler Yüksek teknoloji çağında yaşamanın bir sonucu olarak dizi ve filmlerin dijital platformlarda yayınlanması, birçok ünlünün kazancını artırdı. Bu yapımlarda yer alan şöhretler, milyonlarına milyon kattı.
12.12.2021 Dünya
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor?
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor? Apple, 3 Aralık Engelliler Günü'nde, kendi ekosisteminde engelli kullanıcılara sunduğu birden fazla özelliği hatırlatıyor... İşte Apple'ın engelli kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak adına sunduğu özellikler...
3.12.2021 Apple
Son dakika... Ve belli oldu! Emmy Ödülleri'ne iki dizi damga vurdu
Son dakika... Ve belli oldu! Emmy Ödülleri'ne iki dizi damga vurdu Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını anlatan The Crown gecenin kazananı oldu, komedi yapımı Ted Lasso ise birçok büyük ödülü aldı. Yıldızlar bir yılın ardından bir kez daha kırmızı halıya döndü.
20.09.2021 Dünya
iPhone 13 Türkiye'ye ne zaman gelecek? iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max özellikleri ve satış fiyatları
iPhone 13 Türkiye'ye ne zaman gelecek? iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max özellikleri ve satış fiyatları Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Apple Event'ı düzenleyerek yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte, iPhone modelleri, Apple Watch ve AirPods modelleri tanıtıldı. Bu yıl iPhone 13'te kullanıcıları bekleyen yepyeni özellikler yer aldı. Peki, iPhone 13 fiyatı ne kadar, kaç TL?
14.09.2021 Teknoloji
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı Apple etkinliği Türkiye'de saat 20.00'de canlı olarak başladı. Hem Apple TV hem de Apple.com üzerinden canlı olarak izlenebilen etkinlik YouTube üzerinden de takip edildi. Dünyanın merakla beklediği etkinlikte yeni iPhone modeli ve Apple Watch da dahil olmak üzere dikkat çeken ürünlerin tanıtımı gerçekleşti. Apple sürpriz olarak bir de iPad modellerini tanıttı. Öte yandan iPhone 13'ün Türkiye fiyatı da belli oldu.
15.09.2021 Teknoloji
‘James Bond’u şöhret bunaltmış
‘James Bond’u şöhret bunaltmış Ünlü casusluk serisi James Bond’un gelecek ay vizyona girecek “Ölmek İçin Zaman Yok” filminde 5’inci ve son kez ikonik ajan 007’yi canlandıracak olan İngiliz aktör Daniel Craig, Bond karakterinin getirdiği şöhretle mücadelede zorlandığını açıkladı.
10.09.2021 Dünya
Siyahi oyuncuların başarı hikâyeleri
Siyahi oyuncuların başarı hikâyeleri Dijital platform için çekilecek belgesel “Number One on the Call Sheet”in ekibinde Jamie Foxx, Halle Berry ve Kevin Hart yer alıyor. Film, siyahi oyuncuların Hollywood’daki yükselmelerini merkeze koyuyor
26.04.2021 Kültür Sanat
Dramax ile Türk yapımları dünyaya bağlanıyor
Dramax ile Türk yapımları dünyaya bağlanıyor Ünü sınırları aşarak dünya dizi sektöründe önemli bir yer edinen Türk yapımları, şimdi yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyaya ulaşıyor. Güçlü, zengin ve renkli içeriğiyle Dramax, Türk yapımlarını İspanyolca ve Arapça dublaj seçeneğiyle dünyanın dört bir yanından kullanıcılarla buluşturuyor.
14.04.2021 Kültür Sanat
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Haberler
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Cadde
Apple Arcade’in oyun sayısı 180’i aştı
Apple Arcade’in oyun sayısı 180’i aştı Apple, her yaştan oyuncunun abone olabildiği popüler oyun servisi Apple Arcade’e tamamen yeni iki oyun kategorisiyle birlikte 30’dan fazla oyun eklediğini duyurdu.
4.04.2021 Ekonomi
45 yılı geride bıraktı: Dünyanın en değerli markası!
45 yılı geride bıraktı: Dünyanın en değerli markası! İlk ürünü Apple-1 ile 45 yıl önce teknoloji dünyasına adım atan Apple, bugün teknoloji devi olarak 263,4 milyar dolar marka değeriyle "dünyanın en değerli markası" konumunda bulunuyor.
1.04.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Apple Tv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.