Alman Kurdu

Alman Kurdu

Son dakika alman kurdu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alman kurdu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alman kurdu haber sayfamızda...

Alman Kurdu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 980 alman kurdu haberi bulunmuştur.
Evladı gibi baktığı köpeği 52 gündür mezarından ayrılmıyor
Evladı gibi baktığı köpeği 52 gündür mezarından ayrılmıyor Bursa’nın İznik ilçesinde 52 gün önce vefat eden Zeliha Yılmaz’ın Poli ismindeki köpeği mezarından ayrılmıyor.
15.01.2024 Haberler
52 gün önce sahibi öldü, Poli mezarın başından ayrılmıyor
52 gün önce sahibi öldü, Poli mezarın başından ayrılmıyor Bursa’da Poli isimli köpek 52 gün önce hayatını kaybeden sahibinin mezarından ayrılmıyor
15.01.2024 Gündem
Emir Mete'nin ölümüne neden olmuştu! Köpeğin sahibine verilen ceza belli oldu
Emir Mete'nin ölümüne neden olmuştu! Köpeğin sahibine verilen ceza belli oldu Van'da ocak ayında ailesiyle yaşadığı sitenin bahçesinde oyun oynayan 10 yaşındaki Emir Mete Durna'ya saldırarak ölümüne sebep olan köpeğin sahibi H.K., yargılandığı davada karar çıktı.
24.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Eski eşin ihbarı polisi alarma geçirdi, evden bir cenaze ve 3 köpek çıktı
Eski eşin ihbarı polisi alarma geçirdi, evden bir cenaze ve 3 köpek çıktı Antalya’nın Manavgat ilçesinde 40 yaşındaki adam, evinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. Polisin intihar ihtimal üzerinde durduğu olayda evden çıkan 3 köpek, cumhuriyet savcısının talimatıyla belediye barınağı görevlilerine teslim edildi.
13.04.2023 Gündem
Emir Mete'nin ölümüne neden olan köpek bir daha sahiplendirilmeyecek
Emir Mete'nin ölümüne neden olan köpek bir daha sahiplendirilmeyecek Van'ın İpekyolu ilçesinde Emir Mete Durna'nın (10) ölümüne neden olan Alman kurdu kırması köpek, Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tutuluyor.
3.02.2023 Gündem
Köpek saldırısında ölen Emir Mete'nin amcası: Sitenin içeresinde saldırdı
Köpek saldırısında ölen Emir Mete'nin amcası: Sitenin içeresinde saldırdı Van’da köpeğin saldırması sonucu hayatını kaybeden Emir Mete Durna’nın amca Mehmet Şirin Durna, bu saldırıların olmaması için yetkililerin tedbir almasını isteyerek, “Canımız yanıyor, başkasının canı yanmasın istiyoruz” dedi. Öte yandan Durna'nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan köpeğin sahibi adliyeye çıkarıldı.
31.01.2023 Gündem
Tartıştığı arkadaşına sinirlenip aynı ismi taşıyan köpeğe kurşun yağdıran adam tutuklandı
Tartıştığı arkadaşına sinirlenip aynı ismi taşıyan köpeğe kurşun yağdıran adam tutuklandı Antalya’da 200 TL alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşına sinirlenip, çalıştığı işyerindeki aynı ismi taşıyan Alman kurdu cinsi köpeği 5 el ateş ederek öldüren şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şahsın ifadesinde, “Arkadaşım alacağımı vermedi, onu bulamayınca ben de onun adındaki köpeğe sıktım” dediği öğrenildi.
18.09.2022 Haberler
Akıllara durgunluk veren olay! Tartıştığı arkadaşına sinirlenip aynı ismi taşıyan köpeğe kurşun yağdırdı
Akıllara durgunluk veren olay! Tartıştığı arkadaşına sinirlenip aynı ismi taşıyan köpeğe kurşun yağdırdı Antalya’da 200 TL alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşına sinirlenip, çalıştığı iş yerindeki aynı ismi taşıyan Alman kurdu cinsi köpeği 5 el ateş ederek öldüren şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken ifadesi de şoke etti.
18.09.2022 Gündem
Tartıştığı arkadaşına sinirlendi, aynı ismi taşıyan köpeği öldürdü
Tartıştığı arkadaşına sinirlendi, aynı ismi taşıyan köpeği öldürdü Antalya’da bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşına sinirlenip, çalıştığı işyerindeki aynı ismi taşıyan Alman kurdu cinsi köpeği 5 el ateş ederek öldürdü.
17.09.2022 Haberler
Yer: Antalya! Tartıştığı arkadaşına sinirlendi, aynı ismi taşıyan köpeği öldürdü
Yer: Antalya! Tartıştığı arkadaşına sinirlendi, aynı ismi taşıyan köpeği öldürdü Antalya’da bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşına sinirlenip, çalıştığı işyerindeki aynı ismi taşıyan Alman kurdu cinsi köpeği 5 el ateş ederek öldürdü.
17.09.2022 Gündem
ABD'de köpekler kollarını kopardı, üç kez ölümden döndü! Kardeşi verilen cezaya isyan etti
ABD'de köpekler kollarını kopardı, üç kez ölümden döndü! Kardeşi verilen cezaya isyan etti Acımasız bir köpek saldırısında kolları kopan üç çocuk annesi kadın, yedi hafta sonra hastaneden taburcu edildi ancak geçirdiği sayısız ameliyata rağmen hala bacağını kaybedebilir. Köpeklerin sahibine verilen ceza ise ailenin tepkisine sebep oldu.
12.05.2022 Dünya
Evde süs köpeğiyken emniyette 'hassas burun' oldu
Evde süs köpeğiyken emniyette 'hassas burun' oldu Antalya'da, 2 yaşına kadar evde 'süs köpeği' olarak beslenen, 6 yaşındaki Amerikan Cocker cinsi 'Çaki', emniyete bağışlanınca 'hassas burun' oldu. 4 yıldır narkotik operasyonlarında kullanılan 'Çaki'nin uyuşturucu ararken hareketli ve oyuncu halleri, ilgi çekiyor.
6.04.2022 Gündem
Evde süs köpeğiyken emniyette 'hassas burun' oldu
Evde süs köpeğiyken emniyette 'hassas burun' oldu Antalya'da, 2 yaşına kadar evde 'süs köpeği' olarak beslenen, 6 yaşındaki Amerikan Cocker cinsi 'Çaki', emniyete bağışlanınca 'hassas burun' oldu. 4 yıldır narkotik operasyonlarında kullanılan 'Çaki'nin uyuşturucu ararken hareketli ve oyuncu halleri, ilgi çekiyor.
6.04.2022 Gündem
'Bakışı sevgisi terapi gibi'
'Bakışı sevgisi terapi gibi' Milliyet'in sokak hayvanlarının sıcak bir yuvaya kavuşması için başlattığı 'Ailem Olur Musun?' projesi, barınaktan sahiplenilen can dostlarla hayatların nasıl bir anda değiştiğine ışık tutuyor. Evlendikten hemen sonra köpek sahiplenen Gülnur Özçetin 'Onun size bakışı ve oyunlar oynaması terapi gibi geliyor' diyor.
6.04.2022 Gündem
Büdü sayesinde çok şey öğrendi
Büdü sayesinde çok şey öğrendi Başak Lola, Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Sahipsiz Hayvan Bakımevi'nden yavru bir köpek sahiplendi. Büdü adını verdiği köpeği sayesinde sosyal çevresinin genişlediğini söyleyen Lola, 'Köpek sahibi olmak insana çok şey öğretiyor' diyor
5.04.2022 Gündem
‘Yaşamaz’ dediler, şimdi 4.5 aylık mutlu
‘Yaşamaz’ dediler, şimdi 4.5 aylık mutlu Milliyet, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde 'Ailem olur musun?' projesini başlatıyor. Barınaklar da dahil sokak hayvanlarıyla ilgili tüm konuları paylaşacağımız projeyle, sahipsiz can dostlarımızı yeni yuvalara kavuşturacağız. Ceren Çetinkaya, 2.5 aylıkken işkenceye uğramış halde bulup sahiplendiği, 'Karmela' adını verdiği köpeğinin bakımla, sevgiyle hayatta kalmasını sağladı. Çetinkaya, şimdi Karmela'dan uzak kalmaya dayanamıyor.
4.04.2022 Gündem
Nadir görülen rahatsızlığa sahip Alman kurdu hiç büyümüyor
Nadir görülen rahatsızlığa sahip Alman kurdu hiç büyümüyor 4 yaşındaki bir Alman kurdu, gelişimini etkileyen ender bir genetik rahatsızlık nedeniyle hayatı boyunca yavru köpek büyüklüğünde kalacak.
7.12.2021 Dünya
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı acı haberi duyurdu: Oğlum melek oldu
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı acı haberi duyurdu: Oğlum melek oldu Usta oyuncu Rasim Öztekin kalp rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybetmişti. Öztekin'in vefatından yedi ay sonra eşi Esra Kazancıbaşı, bir kötü haberi daha duyurdu. Çiftin 14 yıldır baktıkları Alman Kurdu cinsi köpekleri Diego da hayata gözlerini yumdu. Kazancıbaşı, kötü haberi Instagram hesabından duyurdu.
14.10.2021 Cadde
Biden, köpekleri 'Champ'ın öldüğünü duyurdu
Biden, köpekleri 'Champ'ın öldüğünü duyurdu ABD Başkanı Joe Biden, "Champ" adlı köpeklerinin öldüğünü açıkladı. Biden ve eşi Jill Biden'in Major adlı, 2018'de edindikleri ikinci bir Alman kurdu cinsi köpekleri daha bulunuyor.
19.06.2021 Dünya
Biden’ın köpeği 'Major' Beyaz Saray'ı birbirine kattı
Biden’ın köpeği 'Major' Beyaz Saray'ı birbirine kattı ABD Başkanı Joe Biden’ın Beyaz Saray koltuğuna oturmasının ardından yanında getirdiği iki Alman Kurdu cinsi köpeğinden biri olan ‘Major’, Beyaz Saray’daki saldırgan davranışları nedeniyle Delaware’e geri gönderildi.
9.03.2021 Dünya
Hayalleriyle hayata tutundu
Hayalleriyle hayata tutundu İzmir’de yaşayan yarış pilotu Bahadır Sevinç, can dostu Rex sayesinde troit kanseri olduğunu öğrendi. Yarış tutkusu sayesinde hastalığı atlattı, hayal ettiği pisti Menderes’te açtı. Şimdi de sağlıkçılara ücretsiz eğitim verecek
13.02.2021 Ege
Bagajdaki dostun yardımına yetiştiler
Bagajdaki dostun yardımına yetiştiler MUĞLA Fethiye’de otomobilin bagajında taşınan Alman kurdu köpeğin başı, hoparlör boşluğuna sıkıştı...
10.01.2021 Ege
Bagajda taşınan köpeğin başı hoparlör boşluğuna sıkıştı
Bagajda taşınan köpeğin başı hoparlör boşluğuna sıkıştı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, otomobilin bagajında taşınan Alman kurdu köpeğin başı, hoparlör boşluğuna sıkıştı. Köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
9.01.2021 Gündem
Beyaz Saray'a "first kedi" geliyor
Beyaz Saray'a "first kedi" geliyor ABD'de başkan seçilen Joe Biden'ın eşi Jill Biden, Beyaz Saray'a iki köpeğin yanı sıra bir de kedi getirmeyi planladığını açıkladı.
28.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Kurdu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.