Albüm

Albüm

Son dakika albüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan albüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan albüm haber sayfamızda...

Albüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.861 albüm haberi bulunmuştur.
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!'
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!' Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes ile bir turne sırasında tanıştığını söylerken, meslektaşının kendisini şaşkına çeviren teklifini de ilk kez anlattı.
27.03.2024 Cadde
İkinci klibi çektiler
İkinci klibi çektiler Rubato’nun beşinci stüdyo albümü ‘Rubato/5’, Bayhan Müzik yapımcılığında dijital mecralardaki yerini aldı.
27.03.2024 Cadde
Gipsy Kings solistinden teklif
Gipsy Kings solistinden teklif Demet Sağıroğlu, yaptığı evlilik teklifi itirafıyla hayranlarını şaşırttı.
27.03.2024 Cadde
‘Layla’ya 64 milyon
‘Layla’ya 64 milyon Eski İngiliz manken Pattie Boyd eski eşi, müzisyen Eric Clapton’a dair eşyaların da yer aldığı koleksiyonunu 3 milyon dolara (96 milyon TL) sattı.
25.03.2024 Dünya
Erol Evgin konserinde Atiye sürprizi!
Erol Evgin konserinde Atiye sürprizi! Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Erol Evgin, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu. Usta sanatçının konserde bir de sürpriz konuğu vardı.
23.03.2024 Cadde
Yaz müjdesi
Yaz müjdesi Kenan Doğulu, ilk albümü ‘Yaparım Bilirsin’in efsane şarkılarından ‘Aşk Oyunu’nun yeni remiksi ile yazın müjdesini verdi.
23.03.2024 Cadde
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
‘Larabesk’ heyecanı
‘Larabesk’ heyecanı Lara, yeni çalışması ‘Larabesk’i sevenleriyle buluşturdu.
19.03.2024 Cadde
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, genç müzisyenlerin hayalini gerçekleştirerek, Çatı Stüdyosu'nu hizmete aldı. Tugay, "İzmir gençlerin, müziğin, sanatın kentidir. O nedenle burada oy kullanacak herkesin oyunu istiyorum. O yaşa gelmemiş olan herkesten de anne babalarına mutlaka o sandığa götürmelerini istiyorum" dedi.
18.03.2024 Gündem
Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım!
Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım! Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda eski aşkı için kariyerini askıya aldığını itiraf etti.
19.03.2024 Cadde
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık'
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık' Müzik kariyerine Kayahan'ın vokali olarak başlayan; 1994 yılında aranjörlüğünü Uzay Heparı'nın, prodüktörlüğünü ise Şehrazat'ın yaptığı 'Kınalı Bebek' albümüyle büyük çıkış yakalayan Demet Sağıroğlu, merhum sanatçı ile uzun süre küs kalmalarına neden olan olayı anlattı.
16.03.2024 Cadde
Hande Sarıoğlu sevgilisiyle alışveriş turunda
Hande Sarıoğlu sevgilisiyle alışveriş turunda Sunucu Hande Sarıoğlu, önceki gün sevgilisi Eren Süzer ile İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli gözüken ikili, el ele mağazaları dolaştı.
15.03.2024 Cadde
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak!
Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak! 6 Şunat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent, afet bölgesine en çok yardım götüren ünlülerden biri olmuştu. Levent'in yaptığı yeni bir iş birliği anlaşmasıyla depremde en büyük hasarı alan şehirlerden biri olan Hatay'a 30'a yakın okul açacağı ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
Nil Karaibrahimgil imza gününde sevenleriyle buluştu
Nil Karaibrahimgil imza gününde sevenleriyle buluştu Nil Karaibrahimgil, yeni kitabı “Kanatların Var Ruhunda” ve yeni plağı “Tek Taşımı Kendim Aldım”ın lansman ve imza gününde D&R İstinyePark’ta sevenleriyle bir araya geldi.
12.03.2024 Cadde
Yeni albümlerin baharı
Yeni albümlerin baharı Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.03.2024 Pazar
Murat Boz: Nasip kısmet bu işler!
Murat Boz: Nasip kısmet bu işler! Murat Boz, önceki gece yakın dostları Mustafa Aksakallı ve Berkay ile birlikte doğum gününü kutladı. Adı sıkça aşk dedşkdolarına karışsa da bu iddiaları yalanlayan şarkıcı, özel hayatı hakkında konuştu.
8.03.2024 Cadde
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor!
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor! Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Kostümleri düzenlenen özel davette sergilenen Sıla, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı bağışla ve gelecek projeleriyle ilgili konuşan Sıla, hangi duygularla şarkı yazdığı sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
8.03.2024 Cadde
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Cadde
Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum!
Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum! Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Cadde
BERGEN HAYATI | Bergen kimdir, ne zaman, nasıl, kaç yaşında öldü? Bergen şarkıları - filmleri
BERGEN HAYATI | Bergen kimdir, ne zaman, nasıl, kaç yaşında öldü? Bergen şarkıları - filmleri Arabesk, fantezi müziğin öne çıkan isimlerinden ve oyuncu Belgin Sarılmışer sahne adıyla Bergen, Arabeskin Kraliçesi olarak biliniyor. Sanatçı 5 plak, 8 albüm ve 129 şarkı çıkarmıştır. Sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürülen Bergen aslen nereli, kaç yaşında öldü?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Yalın: Konserlerim evlenme dairesine döndü!
Yalın: Konserlerim evlenme dairesine döndü! Şakıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını Volkswagen Arena'da verdiği konserle kutladı. ‘Meleklerin Sözü Var’ parçasını seslendirdiği anda bir seyircinin sevgilisine evlenme teklifi ettiğini fark eden sanatçı, mutlu çifte yönelik esprili sözleriyle herkesi güldürdü.
2.03.2024 Cadde
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi!
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi! Şarkıcı Bülent Şerttaş, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Yeni albüm heyecanı yaşayan Şerttaş'ın, alışveriş turu sırasında birçok takım elbise denemesi dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
Geçmişin kaydı yıllar sonra yayınlanıyor
Geçmişin kaydı yıllar sonra yayınlanıyor İspanyol gitarist ve besteci Paco de Lucía’nın kayıp albümü ölümünün 10. yıl dönümünde gün ışığına çıkıyor.
29.02.2024 Kültür Sanat
Sahnenin hâkimi kadınlar
Sahnenin hâkimi kadınlar Klasik müziğin sınırlarını zorlayan, enerjik ve özgün tarzıyla dünyaca üne kavuşan Salut Salon, 5 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. 
28.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Albüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.