Afrodit

Afrodit

Son dakika afrodit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan afrodit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan afrodit haber sayfamızda...

Afrodit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 448 afrodit haberi bulunmuştur.
‘Yeni nesil yapay duruyor’
‘Yeni nesil yapay duruyor’ 'Afrodit' lakaplı oyuncu Banu Alkan, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu.
23.03.2024 Cadde
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı!
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı! Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, bir süredir aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabında, takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.
21.03.2024 Cadde
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem'
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem' 'Afrodit' lakabıyla tanınan Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (65), iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile dünyaevine girdiğini ilan etti. Alyansını gösteren Alkan, eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı. Ünlü çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
13.02.2024 Cadde
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Yunanistan’a 30 eser iade edildi
Yunanistan’a 30 eser iade edildi Amerika Birleşik Devletleri, değeri 3.7 milyon dolar olan 30 tarihi eseri Yunanistan’a iade etti.
21.12.2023 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Batık tapınakta ‘hazine’ bulundu
Batık tapınakta ‘hazine’ bulundu Mısır’ın İskenderiye kentinin kıyılarındaki batık antik kent Thonis-Heracleion’da, Avrupa Sualtı Arkeolojisi Enstitüsü (IEASM) liderliğindeki bir ekip tarafından keşif çalışması yapıldı.
24.09.2023 Dünya
Mahkemeden 'Afrodit'e kötü haber! Banu Alkan'a para cezası
Mahkemeden 'Afrodit'e kötü haber! Banu Alkan'a para cezası ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan’ın, müzisyen Nicole Rona’nın sesini izinsiz olarak kendisine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Banu Alkan’ı ‘mali ve manevi haklara tecavüz’ suçundan adli para cezasına çarptırdı. Ünlü oyuncu, duruşmanın ardından açıklama yaptı.
19.06.2023 Cadde
Evlilik yolunda
Evlilik yolunda Banu Alkan, EnSonHaber YouTube kanalında İlker Koç’a konuk oldu.
28.01.2023 Cadde
Banu Alkan: Ben bir kraliçeyim, asla yaşlanmıyorum!
Banu Alkan: Ben bir kraliçeyim, asla yaşlanmıyorum! Şimdilerde 'Beyaz Orkide' isimli parçasının nakaratındaki sesin kendisine ait olduğunu söyleyen Nicole Peachey ile davalık olan Banu Alkan, önceki gün bir güzellik merkezindeki bakım ürününü tanıtmak için kamera karşısına geçti. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan 'Afrodit' lakaplı şarkıcı ve oyuncu, "Asla yaşlanmıyorum" sözleriyle dikkat çekti.
23.11.2022 Cadde
Banu Alkan'ın 5 yıla kadar hapsi isteniyor!
Banu Alkan'ın 5 yıla kadar hapsi isteniyor! 'Afrodit' lakaplı Banu Alkan’ın seslendirdiği 'Beyaz Orkide' isimli şarkının nakaratındaki sesin kendisine ait olduğunu söyleyen Nicole Peachey, ünlü sanatçıdan şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında alınan bilirkişi raporlarıyla sesin Peachey’e ait olduğunun tespit edildi. Kendi sesiymiş gibi playback yaptığı ortaya çıkan Banu Alkan hakkında 'manevi veya mali haklara tecavüz' suçundan hapis istemiyle dava açıldı.
2.11.2022 Cadde
Aizanoi Antik Kenti’nde 2 bin yıllık heykel parçaları gün yüzüne çıkarıldı
Aizanoi Antik Kenti’nde 2 bin yıllık heykel parçaları gün yüzüne çıkarıldı Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Aizanoi Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmaları sırasında 2 bin yıl önceye ait erkek başı heykel ile mitolojide aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit heykeline ait parça, gün yüzüne çıkarıldı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Coşkun, kazılarda mitolojik tanrı ve tanrıçalara ait 70 heykel parçasına rastlandığını söyledi.
31.10.2022 Gündem
Banu Alkan: Sevgilim dünyanın en zengin iş adamlarından biri!
Banu Alkan: Sevgilim dünyanın en zengin iş adamlarından biri! Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, geçtiğimiz ay iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını ve yakında nikah masasına oturacağını duyurmuştu. Onur Akay ise, bu haberin üzerine ünlü ismin nişanlısının söylediği kişi olmadığını iddia etmiş; "Banu Hanım'ı oyuna getiriyor" ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz gece bir mekandan çıkarken görüntülenen Alkan, şoförüne ulaşamayıp taksiye binmeye karar verdiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, söz konusu iddialarla ilgili konuştu.
29.08.2022 Cadde
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Televizyon
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Cadde
2 bin 300 yıllık 'Eros' figürü ilk kez sergide
2 bin 300 yıllık 'Eros' figürü ilk kez sergide Mitolojide aşk tanrısı olan 'Eros'un tasvir edildiği, 2 bin 300 yıllık figür, arkeolojik kazılarda bulunduktan 42 yıl sonra İzmir Arkeoloji Müzesi'nde sergiye çıkarıldı.
29.06.2022 Gündem
Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Banu Alkan'ın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam!
Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Banu Alkan'ın gözyaşları: Dünyada ağlayacağım tek adam! Yeşilçam'ın 'Afrodit' lakaplı oyuncusu Banu Alkan, ölümüyle herkesi yasa boğan Cüneyt Arkın'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Alkan, birlikte iki filmde oynadığı Arkın için "Dünyada ağlayacağım tek adam" dedi.
28.06.2022 Cadde
Enerjik sarı
Enerjik sarı Hayatımızı aydınlatan güneşin rengi olan sarı, psikolojik olarak insanları en mutlu eden ve en çok pozitif enerji ve neşe yayan renk.
26.06.2022 Pazar
Banu Alkan'dan Aleyna Tilki'ye: O kalın belleriyle beni taklit ediyorlar!
Banu Alkan'dan Aleyna Tilki'ye: O kalın belleriyle beni taklit ediyorlar! Bir döneme damgasını vuran 'Afrodit' lakaplı oyuncu Banu Alkan, sık sık televizyon camiasındaki ünlü isimleri kendisini taklit etmekle suçluyor. Alkan'ın hedefinde bu kez Aleyna Tilki vardı. Genç popçunun kendisini taklit ettiğini söyleyen Afrodit, "Beni izleyip o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor" dedi.
6.06.2022 Cadde
Yolunuz Aydın olsun!
Yolunuz Aydın olsun! Heredot’un “Gökyüzünün altındaki en güzel şehir” diye anlattığı, 23 antik kentiyle görkemli bir tarihe ev sahipliği yapan Aydın, lezzetli ve sağlıklı yemekleriyle Ege’nin bir aynası… Kültürel mirasını tanıtma ve gelecek nesillere aktarma fikriyle yola çıkan Aydın Valiliği, bir yıllık çalışmanın ardından ‘Aydın Gastromisi’ isimli kitabını kısa bir süre önce okuyucuyla buluşturunca yolumuz Ege’ye düştü...
4.06.2022 Cadde
Mitolojide Freya Kimdir? Freyja Ne Tanrısıdır?
Mitolojide Freya Kimdir? Freyja Ne Tanrısıdır? Hörn ve Mardroll adıyla da bilinen Freya, İskandinav mitolojisindeki en güçlü ve en önemli tanrıçalardan biridir. Freya'nın Mısır mitolojisindeki karşılığı Bastet, Alman mitolojisindeki karşılığı ise Frigg'dir. Freya'nın simgesi kedidir. Birçok tabloda kedilerin çektiği bir arabanın üstünde resmedilir. İskandinav mitolojisindeki Freya hakkında bilinmeyenleri derledik.
31.05.2022 Eğitim
Eros Ne Demek, Ne Tanrısıdır? Eros Hikayesi Nedir?
Eros Ne Demek, Ne Tanrısıdır? Eros Hikayesi Nedir? Yunan mitolojisindeki en güçlü tanrılardan biri olan Eros aşkı, güzelliği ve cinsel gücü simgeler. Eros sözcüğü Yunancada şehvet ve tutku anlamına gelen ''erot'' kelimesinden türetilmiştir. Eros, popüler kültürde de önemli bir yer tutar. Birçok sinema filminde, romanda ve hikaye kitabında bu tanrıya yer verilmiştir. Eros'un hem özelliklerini ve hikayesini sizler için derledik.
24.05.2022 Eğitim
Kaz Dağları'nda gezilecek yerler... Yemyeşil bir yolculuk sizi bekliyor!
Kaz Dağları'nda gezilecek yerler... Yemyeşil bir yolculuk sizi bekliyor! Dağların heybeti, huzuru, keyfi veya manzarası içinde kendimizi kaybederken hissettiğiniz duyguları tarif ederken her zaman bir haz duyarız. Çünkü doğa her zaman insanı mutlu eder. Bol oksijeni, zirveden deniz kıyısına kadar inen ormanları ile Kaz Dağları insanda ayrı bir merak uyandırır. Çünkü bu dağın efsaneleri vardır. Mitolojide İda Dağı olarak bahsedilen Kaz Dağları'na gelin hep birlikte Molatik olalım...
29.04.2022 Doğa
Türkiye’nin de Avrupa’nın da Rus gazından vazgeçme şansı yok
Türkiye’nin de Avrupa’nın da Rus gazından vazgeçme şansı yok Türkiye’nin tesis ettiği şu anda 4 tane LNG giriş noktası var. Beşinciyi de yapıyor Saros’ta. Oradaki kapasitelerle eğer LNG piyasasındaki sıkışıklıkta pahalı gaz almayı kabul ederse, Türkiye’nin yolu da Avrupa gibi LNG olacaktır diye düşünüyorum.
26.04.2022 Vitrin
Venüs Ne Demek, Mitolojik Anlamı Nedir? Venüs İsmi Nereden Gelir?
Venüs Ne Demek, Mitolojik Anlamı Nedir? Venüs İsmi Nereden Gelir? Fransızcada ''Venus'' şeklinde yazılan Venüs sözcüğü, hem bir gezegenin hem de Roma mitolojisindeki en güçlü tanrıçanın adıdır. Popüler kültürde de önemli bir yer tutan Venüs, birçok kitapta detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Örneğin: ''Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten'' Venüs'ün mitolojik anlamı nedir? Venüs ismi nereden geliyor detayları ile derledik.
18.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Afrodit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.