Adana

Adana

Son dakika Adana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adana haber sayfamızda...

Adana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75.292 adana haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür!
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi'
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi' Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depremleriyle, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’da, depreme dirençli şehir yaratmak için herkesin katkı vermesi gerektiğini söyledi. Naci Görür, "Birden fazla İskenderun’u tehdit edecek deprem kaynağı var. Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi. " dedi.
19.04.2024 Gündem
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı!
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'da hazırlıklar sona erdi.
19.04.2024 Samsunspor
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
'Bu kadın değil' sözlerine sinirlendi, 2 kadını bıçakladı: Peşlerini bırakmayacağım
'Bu kadın değil' sözlerine sinirlendi, 2 kadını bıçakladı: Peşlerini bırakmayacağım Adana'da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük’ün ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim.” dediği ortaya çıktı.
19.04.2024 Haberler
'Bu kadın değil' sözlerine sinirlendi, 2 kadını bıçakladı: Peşlerini bırakmayacağım
'Bu kadın değil' sözlerine sinirlendi, 2 kadını bıçakladı: Peşlerini bırakmayacağım Adana'da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük’ün ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim.” dediği ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Anne öldü, karnındaki bebek kurtuldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı
Anne öldü, karnındaki bebek kurtuldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Otobüs şoförü Ali D.’nin ise emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı
Serenay Sarıkaya'nın New York pozları çok konuşuldu! Ünlü isme beğeni yağdı Bir süredir müzisyen Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Serenay Sarıkaya, New York'tan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın paylaşımı beğeni topladı.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
‘Bambaleo’nun modası asla geçmez
‘Bambaleo’nun modası asla geçmez Efsane Latin grubu Gipsy Kings, Yapı Kredi’nin 80. yıl kutlamaları kapsamında Türkiye’ye geliyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
İncirlik ana jet üssü oldu
İncirlik ana jet üssü oldu Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, dün düzenlediği basın toplantısında, “İncirlik -Adana’da bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirilmiştir” bilgisini verdi.
19.04.2024 Gündem
‘Küs olan barışsın’
‘Küs olan barışsın’ Mert Demir, Adana’da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı bir konser verdi.
19.04.2024 Cadde
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat'
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat' Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6'lık deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.
18.04.2024 Skorer
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerini açıkladı.
18.04.2024 Samsunspor
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Adana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.