Açıklama

Açıklama

Son dakika açıklama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açıklama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açıklama haber sayfamızda...

Açıklama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152.754 açıklama haberi bulunmuştur.
Bayern Münih ve Liverpool peşindeydi! Xabi Alonso kararını verdi
Bayern Münih ve Liverpool peşindeydi! Xabi Alonso kararını verdi İspanyol teknik adam Xabi Alonso, Bayern Münih ve Liverpool'un ilgisine rağmen gelecek sezon da Bayer Leverkusen'i çalıştırmaya hazırlanıyor. Alonso, kararını bugün açıklayacak.
29.03.2024 Almanya Bundesliga
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonun 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. 8-12 bin liralık emekli promosyon ödemesine özel bankaların da dahil olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi emekli promosyon tutarları araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Osayi Samuel'den yeni açıklama: Bazıları bıçaklıydı!
Osayi Samuel'den yeni açıklama: Bazıları bıçaklıydı! Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir açıklama daha yaptı. Osayi-Samuel, stadyuma gelen taraftarlarla ilgili yeni düzenleme yapılması çağrısında bulundu.
29.03.2024 Fenerbahçe
Kadir İnanır'dan haber var! 'Daha anlaşılır konuşuyor, oturabiliyor'
Kadir İnanır'dan haber var! 'Daha anlaşılır konuşuyor, oturabiliyor' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Cadde
Seçimlere son 2 gün! AK Parti'den açıklama: Sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız
Seçimlere son 2 gün! AK Parti'den açıklama: Sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız 31 Mart seçimlerine ilişkin konuşan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarının çok hızlı bir şekilde alınacağını belirtti.
29.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan termik santral açıklaması
Hamza Dağ'dan termik santral açıklaması AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir’de bir süre tartışma konusu olan 'termik santrali kurulması' ile ilgili yazılı açıklama yaptı
29.03.2024 Gündem
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 70 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
29.03.2024 Haberler
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 70 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Interpol tarafından aranan 2 isme operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: Interpol tarafından aranan 2 isme operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 ismin İstanbul'da yakalandığını açıkladı.
29.03.2024 Haberler
Oğuzhan Koç'tan 'Survivor' cevabı! 'Cinlerim tepeme çıkıyor'
Oğuzhan Koç'tan 'Survivor' cevabı! 'Cinlerim tepeme çıkıyor' Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'teydi. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Koç, ünlü televizyoncunun bir diğer projesi 'Survivor'la ilgili yöneltilen soruya çok konuşulacak bir yanıt verdi.
29.03.2024 Cadde
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak?
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak? Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak artışa ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Erdoğan, enflasyona dikkat çekerken, “Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi. Peki hedeflenen enflasyona göre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Refah payı verilecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!
Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum! 'Konuşanlar' programıyla büyük çıkış yakalayan, şimdilerde dijital platformda sevenlerinin karşısına çıkan Hasan Can Kaya, "Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum" diyerek, basın mensuplarına esprili bir sitemde bulundu. Ünlü komedyen, 'hayran' sorusuna ise dikkat çeken bir cevap verdi.
29.03.2024 Cadde
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik, “O artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur” ifadesini kullandı.
29.03.2024 Gündem
1 NİSAN'DA OKULLAR TATİL Mİ, 1 Nisan resmi tatil mi 2024? 📌 1 Nisan tatil mi, seçimde görev alan kamu personeli idari izinli mi olacak?
1 NİSAN'DA OKULLAR TATİL Mİ, 1 Nisan resmi tatil mi 2024? 📌 1 Nisan tatil mi, seçimde görev alan kamu personeli idari izinli mi olacak? 1 Nisan tatil durumu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 31 Mart tarihinde Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleştirilecek. Sandık kurullarında görev alan kamu personelinin idari izni hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama gelmişti. Okulların tatil durumu hakkında da açıklama geldi. Peki 1 Nisan'da okullar tatil mi, seçimde görev alan kamu personeli idari izinli mi?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
İsrail Suriye'ye füze attı! Saldırıda 2 kişi yaralandı
İsrail Suriye'ye füze attı! Saldırıda 2 kişi yaralandı İsrail Suriye'ye hava saldırısında bulundu. Suriye basınında yer alan habere göre 2 kişinin yaralandığı açıklandı.
28.03.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "İstanbulla ilgili bir deprem riskimiz var, bu hep olmuştur. Buna yönelik ulaştırma yapılarıyla ilgili bütün önlemlerimizi aldık. Eski yapılmış olanları da güçlendirdik. Bakın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün tabliyesini askıya aldık. Yeniden yaptık diyebilirim" ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos arasının, yapılacak bu tünelle 35 dakikadan 5 dakikaya düşeceğini belirtti.
28.03.2024 Haberler
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, " Normal zamanlarda Sarıyer'den 35 dakika süren seyahat süresi sadece 5 dakikaya düşecek. Biz bunu getirip Kilyos'tan Kuzey Marmara Otoyolu'na bağlayacağız." dedi.
28.03.2024 Gündem
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi; Türkiye’de 4’üncü sırada
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi; Türkiye’de 4’üncü sırada Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2023 yılı ikinci dönem çerçevesinde 208 Türk üniversitesi arasında 4’üncü sırada yer aldı.
28.03.2024 Eğitim
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Haberler
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Gündem
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Cadde
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açıklama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.