Açık

Açık

Son dakika açık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açık haber sayfamızda...

Açık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179.272 açık haberi bulunmuştur.
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı!
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı! İskenderun’un Sarıseki mahallesinde yenilenerek yapımı tamamlanan 9800 seyirci kapasiteli Fuat Tosyalı Stadyumu açıldı.
28.03.2024 Futbol
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Tüm dünyanın gözü önünde vahşet! İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü
Tüm dünyanın gözü önünde vahşet! İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü Gazze Şeridi’ndeki hükümetin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin 10 gündür devam eden kuşatması altındaki Şifa Hastanesi’nde yerinden edilmiş 200 sivilin öldürüldüğü açıklandı.
28.03.2024 Dünya
AÖL SINAV SONUÇLARI 2024: 2. dönem Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
AÖL SINAV SONUÇLARI 2024: 2. dönem Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları gerçekleştirildi. Öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi Milli Eğitim Bakanlığı sayfasından sorguluyor. Üç oturum halinde gerçekleşen AÖL 2. dönem sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanır?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM YASAKLARI 2024: 🔴31 Mart seçim günü kafeler, AVM'ler açık mı, düğün olur mu?
SEÇİM YASAKLARI 2024: 🔴31 Mart seçim günü kafeler, AVM'ler açık mı, düğün olur mu? Yerel Seçimler 31 Mart Pazar günü düzenleniyor. Seçim yasakları ardından oy verilecek seçim günü de bazı yasaklar/kısıtlamalar söz konusu oluyor. YSK'nın duyurduğu seçim günü yasakları neler? Seçim günü nereler açık, nereler kapalı? 31 Mart Pazar günü kafeler ve AVM'ler açık mı, kapalı mı?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUM 🌤 Seçim günü hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü havalar nasıl, yağmur var mı? İl il seçim günü hava durumu tahmini
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUM 🌤 Seçim günü hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü havalar nasıl, yağmur var mı? İl il seçim günü hava durumu tahmini Hava durumu raporu çalışanlar ve okuyan öğrencilerin yanı sıra dışarıda işleri olanların da sıklıkla sorguladığı konulardan. Bir süredir soğuk ve yağışlı geçen günlerin ardından seçim günü hava durumu merak konusu oldu. 31 Mart seçim günü yağmur var mı, havalar nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir seçim günü hava durumu tahmini...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Haberler
OKUL HABERLERİ ✅ 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi oldu? MEB paylaştı: Seçim sonrasındaki 1 Nisan'da okul var mı, yok mu? Öğrencilerin dikkatine...
OKUL HABERLERİ ✅ 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi oldu? MEB paylaştı: Seçim sonrasındaki 1 Nisan'da okul var mı, yok mu? Öğrencilerin dikkatine... 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okullar tatil mi? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonraki gün olan 1 Nisan tarihi ile ilgili hangi kararlar alındı? Okullarda düzenlenecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri, gündeme 1 Nisan'da okullar tatil mi sorusunu getirdi. Peki 1 Nisan okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün nereler tatil? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Okullar, bankalar, hastaneler açık mı, kapalı mı, nereler açık? MEB'den 1 Nisan açıklaması geldi.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Gündem
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Cadde
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
'DEM Parti ile CHP'nin ortaklıkları var'
'DEM Parti ile CHP'nin ortaklıkları var' "DEM Parti ile CHP'nin Türkiye'nin birçok yerinde hem de Ankara'da ortaklıkları var." AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bunu sıradan biri de söylemiyor, eş başkan adayı söylüyor. Mesaj açık. Sayın Yavaş'ın Londra temaslarında tokalaştığı, yan yana geldiği karelerle örtüşüyor" şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı 22 çocuklu çift görenleri hayrete düşürüyor. İngiltere'de büyük üne sahip olan aile, konuk oldukları TV programında merak uyandıran hikayelerini anlattı. Çift, geçtiğimiz yıl doğan bebeklerinin ardından kendilerine gelen, 'daha fazla çocuk isteyip istemedikleri' sorularına da cevap verdi.
28.03.2024 Dünya
2024 ATA AÖF SINAV TARİHLERİ | ATA AÖF Bahar Yarıyılı Ara Sınavları Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?
2024 ATA AÖF SINAV TARİHLERİ | ATA AÖF Bahar Yarıyılı Ara Sınavları Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? ATA AÖF ara sınav tarihleri belli oldu. 2023-2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize sınavları için hazırlıklar başladı. Sınava katılacak öğrenciler sınav takvimini araştırıyor. İşte Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi sınav tarihleri.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.03.2024 Diğer
Geceleri binlerce kişinin olduğu mahallede, 83 seçmen bulunuyor
Geceleri binlerce kişinin olduğu mahallede, 83 seçmen bulunuyor Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti sınırlarındaki 4 mahallede 4 sandık kurulacak. Toplam 612 seçmeni bulunan semtin ilk ve en eski mahallelerinden Tuzcular, eğlence mekanları ve otellerin yoğun olduğu bir mahalle. Geceleri nüfusu on binleri geçen mahallede 83 seçmen, 3 muhtar adayını oylayacak.
28.03.2024 Gündem
Avustralya'da açık iş sayısı geriledi
Avustralya'da açık iş sayısı geriledi Avustralya'da açık iş sayısı 2023 yılı Kasım ayından bu yılın şubat ayına kadar olan dönemde 24 bin düştü. Bu, ekonomi yavaşlarken işe alımların gerilemeye devam ettiğine işaret ediyor.
28.03.2024 Uzmanpara
1 NİSAN'DA okul var mı, okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, pazartesi üniversiteler açık mı?
1 NİSAN'DA okul var mı, okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, pazartesi üniversiteler açık mı? Seçim sonrası okullar tatil mi, sorusunun yanıtı şimdiden merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için geri sayım başladı. Pazar günü Türkiye genelinde okullarda sandıklar kurulacak ve oy kullanma işlemi gerçekleşecek. Peki, seçimden sonraki gün okullar tatil olacak mı? 1 Nisan'da ders var mı?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de sondaj kule sayısı arttı
ABD'de sondaj kule sayısı arttı ABD'de faaliyetini sürdüren petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı 28 Mart ile sona eren bir haftalık dönemde önceki haftaya göre 6 adet artarak 663 adet seviyesine çıktı.
28.03.2024 Uzmanpara
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’
‘Türk arkeolojisi Cumhuriyet’le doğmuştur’ Arkeolog Töre Sivrioğlu’nun hazırladığı “Atatürk ve Arkeoloji”, Atatürk’ün kültürel mirasımızı koruma altına alıp yücelttiğinin ve Türkiye’de arkeoloji biliminin temellerinin nasıl atıldığının hikâyesini konu alıyor.
28.03.2024 Kültür Sanat
Tunceli’de tarih aydınlanıyor
Tunceli’de tarih aydınlanıyor Yozgat Bozok Üniversitesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden araştırmacılar, Tunceli’de arkeoloji tarihine ışık tutacak önemli keşiflere imza attı.
28.03.2024 Kültür Sanat
‘Avrupa, İK avcılığı yapıyor’
‘Avrupa, İK avcılığı yapıyor’ İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Avrupa’nın Türkiye’de İK avcılığı yaptığını, beyin göçünün tersine çevrilmesi gerektiğini söyledi.
28.03.2024 Ekonomi
Üç gün sonra uyandırıldı
Üç gün sonra uyandırıldı Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır’dan sevindiren haber geldi.
28.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Açık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.