Gündem Zalim İstanbul 29. son bölüm kesintisiz izle! Zalim İstanbul 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 29. son bölüm kesintisiz izle! Zalim İstanbul 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.02.2020 - 00:45 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul 29. son bölüm ile Kanal D ekranında dün akşam izleyici ile buluştu. Ekrana gelen Zalim İstanbul son bölümde Nedim ve Cenk arasında savaş giderek büyürken Nedim'in şirket yönetiminde son söz sahibi olmak istemesi köşkte ortamın gerilmesine yol açtı. Cenk'in köşeye sıkıştırdığı Nedim, Şeniz ile aynı karaktere sahip olduklarını ve kendi fikirleri ile hareket edemediğini söyleyince işler kızıştı. Peki Zalim İstanbul 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 29. son bölüm kesintisiz izle Zalim İstanbul 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

ZALİM İSTANBUL 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim’in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk’i çileden çıkarır.

Cemre iki kardeş arasındaki giderek dozu artan düşmanlığı gördükçe bir karar alacaktır. Bu arada Şeniz, sinsi planlarına bir yenisini daha eklemek üzeredir.

ZALİM İSTANBUL 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul 30. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE