Gündem Onur Tuna kimdir? Mucize Doktor dizisinin Ferman'ın gerçek yaşı ve boyu kaç?

Onur Tuna kimdir? Mucize Doktor dizisinin Ferman'ın gerçek yaşı ve boyu kaç?

07.11.2019 - 12:20 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor dizisinin doktorlarından Ferman'ı canlandıran Onur Tuna hakkında meraklı arayış başladı. Dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmasıyla birlikte izleyicilerde oyuncular hakkında merak oluşuyor. Peki Onur Tuna kimdir? Kaç yaşındadır? Daha önce hangi dizilerde yer aldı?

Onur Tuna kimdir Mucize Doktor dizisinin Fermanın gerçek yaşı ve boyu kaç

02.07.1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı.

Haberin Devamı

1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profosyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 2.5 yıl oyunculuk eğitimi aldı. İstanbul’da Üç Mota , Ayla Algan , Craft ve Saim Güveloğlu’ndan eğitim almaya devam etti.

Hayat Devam Ediyor dizisi ile 2011 yılında profesyonel oyunculuk kariyerine başladı. Ardından Filinta, Cesur Yürek , Yasak Elma dizileri ile Bir Küçük Eylül Hikayesi ve 2019 yılında çekilen Ağır Romantik sinema filmlerinde rol aldı.

Ekran ve beyaz perde dışında müzik ile ilgilenmektedir. Gitar ve piyano çalan oyuncunun aynı zamanda besteleri ile 4 şarkılık EP si bulunmaktadır.