Gündem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 96. ÖGG (Özel Güvenlik Görevlisi) sonuçları nereden sorgulanır?

ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 96. ÖGG (Özel Güvenlik Görevlisi) sonuçları nereden sorgulanır?

04.03.2022 - 09:04 | Son Güncellenme:

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ÖGG 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavının sonuçları için gözler Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılacak açıklamada. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı 96. ÖGG (Özel Güvenlik Görevlisi) sonuçları nereden sorgulanır

ÖGG sınav sonuçları için gözler EGM'de. ÖGG 96. Temel Eğitim Sınavı 27 Şubat tarihinde gerçekleşti. sonuçları bu ay içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel güvenlik sınav sonuçlarının 18 Mart tarihinde açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web sitesinden de ilan edilecektir. Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web sitesinde ilan edilecektir.

SINAV SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

SINAV İTİRAZLARI

Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 15 TL ücret yatıracaklardır.