Gündem Nice yıllara Milliyet! Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var

Nice yıllara Milliyet! Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var

04.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bir asra varan yolculuğuyla Türk basınına damga vuran Milliyet Gazetesi, 74’üncü yaşını kutluyor.

Nice yıllara Milliyet Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var

HABER ARAŞTIRMA - Demirören Medya Center’da yapılan törende Milliyet’in 74’üncü yıl pastası kesildi. Milliyet Gazetesi çalışanlarının bir araya geldiği törende konuşan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir “Daha gidecek çok yolumuz var, bir de bizden öncekilerin bıraktığı ağır bir miras var. O miras, Milliyet’in ilkeleri ve değerleri... Hem bu değerlere uymak hem 100’üncü yıla hazırlanmak hem de bugünü yaşamak... Bu yolda hep birlikte yürüyoruz, sizinle beraber yürüyor olmaktan onur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘ZOR YILLAR GEÇİRİYORUZ’

Törene katılan Başyazarımız Güneri Cıvaoğlu da şunları aktardı: “Özay Şendir, iyi gazetecilik yapmak için Milliyet değerlerine tamamen sahip çıkarak, Abdi İpekçi’nin yolunda çok güzel ilerliyor. Uluslararası habercilik, dış haberler ve güvenilir haberlerle gazetem çok güzel yolda yürüyor ve bu nedenle mutluluk duyuyorum. Gazetecilikte çok zor yıllar geçiriyoruz, onun için bütün çalışanlarımızı yürekten alkışlıyorum. Benim de gazetecilikte 62’nci yılım bitti ve son günlerime kadar yazmak istiyorum.”

Nice yıllara Milliyet Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var

Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, ‘Bu yolda hep birlikte yürüyoruz, sizinle beraber yürüyor olmaktan onur duyuyorum’ diyerek, 74’üncü yıl pastasını kesti.