Gündem Mutlu evlilikleri vahşetle bitti! Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Mutlu evlilikleri vahşetle bitti! Kocasını bıçaklayarak öldürdü

05.08.2023 - 16:57 | Son Güncellenme:

Uşak’ta çıkan kavga sonucu bıçakla kocasını öldüren kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Onlardan geriye mutlu günlerdeki fotoğrafları kaldı.

Mutlu evlilikleri vahşetle bitti Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Olay, Uşak Cumhuriyet Mahallesi 5. Körfez Sokak’ta bulunan bir sitenin 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.A. (40) adlı şahıs kocasıyla evde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

 Tartışmanın kavgaya dönüşmesine üzerine E.A. kocası Emrah A’yı mutfaktan aldığı bıçakla ağır yaraladı. Olay yerindeki vatandaşların ihbarı üzerine, 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Emrah A’yı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kaldırıldı. Ağır yaralı Emrah A. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay ardından E.A. polis ekiplerince gözaltına alındı.

1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9

TUTUKLANDI

Şüpheli E.A. olay yerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen kadın, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mutlu evlilikleri vahşetle bitti Kocasını bıçaklayarak öldürdü

MEHMET'İN KATİL ZANLISI EŞİNİN SEVGİLİSİ ÇIKTI

Karaman’da, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Başar'ı tabancayla vuran kişinin, eşi Ebru Başar'ın sevgilisi M.B. olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay, 30 Temmuz günü İmaret Mahallesi 169 Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Başar, evinin önüne gelen 1'i kadın 3 kişi ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Başar, tabanca ile açılan ateş sonucu göğsünden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde kalan Başar, ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Mutlu evlilikleri vahşetle bitti Kocasını bıçaklayarak öldürdü

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Karaman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Mehmet Başar cinayetinin ardından kaçan şüphelilerin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Ekipler, bölgedeki tüm mobese ve güvenlik kameralarını inceleyip şüphelilerin olay yerinden kaçtığı otomobili ve otomobilin içerisinde bulunan Başar'ın eşi Ebru Başar ile M.B., T.K., F.H.Ş., S.A. ve G.T.'nin olduğunu belirledi. Şüpheliler evlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin polisteki ifadelerinde, Mehmet Başar'ın eşi Ebru Başar ile M.B. ve T.K.'nın Başar'ın evinin önüne geldiği M.B.'nin Mehmet Başar'a 2 kez ateş ettiği, diğer 3 şüphelinin ise olay yerine 150 metre ilerideki parkta bekledikleri öğrenildi.

Öte yandan Ebru Başar'ın Mehmet Başar ile bir süredir ayrı yaşadıkları cinayeti işleyen M.B. ile ilişkisi olduğu öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

GENÇ KIZLARI TAŞ VE YUMRUKLARLA DÖVDÜLER

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi 152 Sokak içerisinde iki aile arasında tartışma çıktı. Alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu esnada genç kızları bulunan ailelerden biri kızlarıyla birlikte sokakta bulunan ve tadilat halindeki evlerine girdi. Bu sırada olayın karşı tarafındaki şahıslar ise binayı taş yağmuruna tuttu. Bir şahsın attığı tekme ile bina kapısının açılması sonrası şahıslar bu defa içeride bulunan genç kızları taşlamaya başladı.

Mutlu evlilikleri vahşetle bitti Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Taşların havada uçuştuğu kavgada şahıslar bu defa yakaladıkları genç kız ve aile üyelerini tek tek yumrukladı. 5 kişinin yumruk ve taş ile yaralandığı kavga yerine polis ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Polislerin geldiğini gören bir şahıs, bindiği arabayla olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu esnada polis ekipleri aracın önünü keserek şahsı gözaltına aldı. Araç içerisinde ise bir adet tüfek ele geçirildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şahıs polis merkezine götürülürken olayda yaralanan 5 şahsa ise sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.