Gündem Fotoğraf şenliği başlıyor

Fotoğraf şenliği başlıyor

23.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul, dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve sokak fotoğrafçılığının en popüler organizasyonları arasında gösterilen 6 Kasım’daki PhotoMaraton’a bu yıl 4. kez ev sahipliği yapacak.

Fotoğraf şenliği başlıyor

Canon’un ana sponsorluğunda, Milliyet’in sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen bu dev fotoğraf şenliğinin Türkiye ayağını Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) düzenliyor.

Haberin Devamı

Yarışma herkese açık

Bu kapsamda düzenlenen basın toplantısında İBB, Canon ve FOTON yetkilileri, tüm fotoğraf-severleri 6 Kasım’da Sirkeci Garı PhotoMaraton etkinliğine davet etti. Basın toplantısında Canon Eurasia Kurumsal İletişim Müdürü Gizem Şenyurt, PhotoMaraton Türkiye Temsilcisi Tanin Helvacı, Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Aral ve PhotoMaraton Jüri Başkanı İbrahim Zaman konuştu.

PhotoMaraton kapsamında düzenlenen yarışma herkese açık olacak, kazananlara Canon markalı ödüller verilirken aynı zamanda yarışmayı kazanan eserler, gezici sergilerde İstanbul’un çeşitli noktalarında yıl boyunca İstanbullularla buluşacak.

Fotoğraf meraklıları, tüm gün sürmesi beklenen bu etkinlikte sabahtan başlayarak Sirkeci, Beyazıt, Tünel, Beyoğlu rotasında 9 tema çerçevesinde 9 fotoğraf çekecek ve bu fotoğraflarla yarışmaya katılacak.