Gündem Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi!-İzle

Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi!-İzle

07.04.2016 - 09:29 | Son Güncellenme:

TRT1'in sevilen dizilerinden olan Filinta 54. son bölüm ile ekrana geldi. Filinta ekrana gelen son bölüm'de heyecan dozu yüksek sahneler yaşandı! Filinta 54. son bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi-İzle

Heyecanla beklenen Filinta 54. son bölüm ile ekrana geldi. Başrollerini Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren'in paylaştığı Filinta son bölüm nefes kesti. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor.

Haberin Devamı

FİLİNTA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FİLİNTA 54. BÖLÜM FRAGMANI

FİLİNTA 53. BÖLÜM ÖZETİ

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinde, bu hafta Osmanlı ve ülkeler arası düzenlenecek konferansta, kritik kararların alınacağı, tansiyonu yine yüksek bir bölüm ekranlara gelecek.Tersane Konferansının yapılmasını istemeyen güçler Rus Sefire suikast düzenleyerek Sultan Abdülhamid Han ile Rus Çarının arasını açarlar. Rus Heyeti konferanstan geri çekilmeye çalışırken Sultan savaş karşıtı görüşmelere başlar.

Sultan, diğer ülkelerle zekice stratejiler uygulayarak konuşacak ve bu arada Mustafa’dan suikastı düzenleyen provokatörleri bulmasını isteyecektir.Akbar Eyyam ise bu işten kurtulmak için planlar yapmaktadır. Ancak Kenan Miloş hiç ummadığı bir anda onu can evinden vuracaktır. Miloş’un, Akbar’a tehditkâr teklifi oldukça ağırdır. Ve bunun sonucunda aslında iki taraf da birbirlerinden kurtulabileceklerdir.

Haberin Devamı

Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi-İzle

Teşkilat içinde yeni bir düzenleme yaparak görevini tamamlamaya çalışan Akbar ve Miloş arasındaki savaşın kazanı acaba kim olacak?Efendi Cemil, Teşkilatın başında daha da güçlenme isteğindeyken yine Akbar’ın kafasını karıştıran planıyla yüz yüze gelecektir. Efendi Cemil’in güce giden yolda yaptığı planlar Mustafa ve ekibi tarafından hep sekteye uğrarken, acaba bu kez planları işleyecek midir?Sultan, savaş yanlısı Rüştü Paşa ile karşı karşıya gelecektir.

Osmanlı - Rus savaşının hiçbir ülkenin hayrına olmayacağını savunan Sultan Abdülhamid Han, kimsenin beklemediği sürpriz hamlelerle konferansın yapılması için harekete geçer.Leyla, yine Efendi Miloş ve Mustafa arasında kalacak, muhbirliği, aşkı ve hayalleri arasında yine gelgitler yaşayacaktır. Galip, muhbir olduğuna inandıkları Farah’ı yakalayarak konuşturmak için Teşkilata getirir… Bıçak Ali, Ahmet ve Galip işin ardındaki gerçeği öğrenirler ve Farah, Miloş’un yanında kalarak Mustafa’lara muhbirlik yapar. Fakat Miloş’un, Farah’a vereceği ilk görev kabul edilebilir bir görev olmayacaktır. Farah görevi kabul etmezse Miloş’un güvenini sağlayamayacak, Süreyya’nın yerini asla öğrenemeyecektir. Mustafa ve Farah için karar zamanıdır.

Haberin Devamı

Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi-İzle

OYUNCULAR

Filinta Mustafa (Onur Tuna)
Sultan Abdulhamid (Hakan Kurtaş)
Bıçak Ali (Cem Uçan)
Şehzade Murad (Uğur Uludağ)
Sansar Cemil (Hakan Yufkacıgil)
Farah (Berrak Tüzünataç)
Foto Abdullah (Kâmil Güler)
Leyla (Asena Tuğal)
Çeyrek (Serhan Ernak)
Zeyrek (Kemal Zeydan)
Çelebi Rıza (Ceyhun Ergin)
Mecid (Sencer Serta çakal)
Bekri (Ebubekir Öztürk)
Yüce Efendi (Suavi Eren)

Onur Tuna kimdir?

Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi-İzle

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Gitar çalmasını bilen Onur Tuna’nın Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı iki şarkısı da vardır. Ayrıca 70'e yakın şarkısı vardır.

1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profosyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Haberin Devamı

Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı 2011 yılında Atv’de oynamaya başlayan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken, Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.

2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde rol aldı.

23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve ilk 9 bölümünün yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” adlı dizide Onur Tuna (Filinta Mustafa) karakterini canlandırırken; Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Damla Aslanalp “Lara Zaharyas”, Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.

Haberin Devamı

Hakan Kurtaş kimdir?

Filinta 54. son bölüm ile ekrana kilitledi-İzle

Hakan Kurtaş (d. 1988, İzmir), Türk dizi ve sinema oyuncusu.Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın Annesi İktisatçı, Babası Çocuk Doktoru. Annesi, Hakan 3 yaşındayken İktisattan vazgeçip, tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini bitirmiştir. Kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraşır. Bir dönem Leman , Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.

Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş, Lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra atv de yayınlanan Ezel (dizi) dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırmıştır. 2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star tv ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim (dizi) dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yapmıştır. 2012 yılında Başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova da bir boksörü canlandırmıştır. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır. En son Esme Madra yönetmenliğindeki Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynamıştır, bu film Akbank 9.Kısa Film Festivalinde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarışmıştır. 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurmuşlardır. Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor. Şarkılarını da internet üzerinden yayınlamışlardır.