Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. son bölümde Hızır meydan okuyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. son bölümde Hızır meydan okuyor!

04.12.2018 - 09:24 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümüne Hızır ve Alparslan'ın başlarının belaya girmesi damga vurdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. son bölümde Hızır meydan okuyor

ATV'nin fenomen haline gelen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı ve gözler yeni bölüme çevrildi. EDHO 119. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Alpaslan'ın yaptığı çok büyük bir iş, faturasını da çok büyük bir kişiye kesecekler!"

Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir.

Yenilgiye uğratılan Tuncay'ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır'a kesileceğinin farkındadır. İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır'la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan'ı da alacaklardır. Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet'in önceliği de Alparslan'dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır. O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas'ın elini çabuk tutması gerekmektedir.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118. BÖLÜM FRAGMANI