Gündem Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti!

Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti!

21.10.2023 - 11:36 | Son Güncellenme:

Adana'da sosyal medyadan tanışıp, eşcinsel ilişki vaadiyle buluştukları S.A.'yı (26), silaha tehdit edilip, banka hesabındaki 13 bin lirasını gasbeden Emirhan Duru (23) ve Yunus Emre Şenoğlu (25) ile olayı organize ettiği öne sürülen Yunus Düger (37), tutuklandı.

Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti

Olay, 18 Ekim’de saat 17.00 sıralarında Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi’ndeki Rüzgarlı Tepe mevkisinde meydana geldi. S.A. (26), sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişi ile eşcinsel ilişki için anlaşıp, sözleşti. S.A., Yüreğir ilçesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı’nda şüpheliler Emirhan Duru (23) ve Yunus Emre Şenoğlu (25) ile buluştu. Şüpheliler, S.A.’yı otomobille boş bir araziye götürüp, tabancayla tehdit etti. Darbettikleri S.A.’nın cep telefonunu alan şüpheliler, banka hesabındaki 13 bin TL’yi kendi hesaplarına gönderdi. S.A.’yı yol kenarında indiren şüpheliler, otomobille uzaklaştı.

Haberin Devamı

Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti

S.A.’nın ihbarıyla Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kaçış güzergahındaki çok sayıda kamera görüntüsünü inceleyen polis, Duru ve Şenoğlu’nu, olayı organize ettiği öne sürülen Yunus Düger (37) ile birlikte, otomobille seyir halindeyken yakaladı. Araçta yapılan aramada olayda kullanılan 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Emniyete götürülen şüpheliler, ifadesinde, S.A.’yı tanımadıklarını ve gasbetmediklerini öne sürdü. Şüphelilerin banka hesaplarına ise bloke edildi.

Eşcinsel ilişki vaadi karakolda bitti

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.