Gündem Dayılarına kurşun yağdırdı! 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı

Dayılarına kurşun yağdırdı! 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı

08.09.2023 - 07:44 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar'da Emin Sivri isimli genç, dolmuş durağında karşılaştığı iki dayısına pompalı tüfekle ateş açtı. Bir kişinin öldüğü kanlı olayda Sivri, cinayeti neden işlediğini de itiraf etti. İşte haberin ayrıntıları...

Afyonkarahisar'da yaşayan 25 yaşındaki Emin Sivri, dayısı Kadir Kazak (40) ile tartışması sonucunda hem ona hem de diğer dayısı İbrahim Kazak'a tüfekle ateş açtı.

Haberin Devamı

Ortalık kan gölüne dönerken İbrahim Kazak (45) kurtarılamadı, Kadir Kazak ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sivri ise gözaltına alındı.

TÜFEĞİYLE DEHŞET SAÇTI

Afyonkarahisar Erenler Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı. Atıyla evine giden Emin Sivri, yolda karşılaştığı dayısı İbrahim Kazak ile aralarında geçmişe dayanan husumetten dolayı tartıştı.

Dayılarına kurşun yağdırdı 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı

Kazak'ın küfürler savurması üzerine evinden tüfeğini alarak geri dönen Sivri, dayısına ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunlar Sivri'nin dayıları İbrahim Kazak ile Kadir Kazak'a isabet etti. Sol boyun kısmından vurulan İbrahim Kazak, olay yerinde can verirken sol omuz ve karnından vurularak ağır yaralanan Kadir Kazak, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

7 KİŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre; emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emin Sivri, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında olayla bağlantılı 7 kişi de gözaltına alındı.

Dayılarına kurşun yağdırdı 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı

CİNAYETİ NEDEN İŞLEDİĞİNİ ANLATTI

Dayılarını vuran Emin Sivri, polise verdiği ilk ifadesinde olayı anlattı. Sivri'nin, "Atım ile seyir halindeyken dayım Kadir Kazak ile aynı yoldan giderken karşılaştık ve tartıştık. Beni darp edip hakaret etti. Birkaç gün sonra da diğer dayım İbrahim Kazak bana hakaret etti. Polise giderek şikayetçi oldum. Eve döndüğümde dayılarımın bize ait olan dolmuş duraklarındaki dolmuş şoförünü tehdit ettiklerini öğrendim. Olay yerine gittim ve tartışma çıktı. Getirdiğim pompalı tüfekle iki dayıma da ateş ettim" dediği öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Olayın üzerinden geçen 2 günün ardından bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, E.S., elindeki tüfekle dayısına ateş edeceği esnada yere düşüyor. Etrafındaki kalabalık onu engellemek istese de başarılı olamadığı görülüyor. Yerden kalkan E.S.’nin önüne diğer dayısı İbrahim Kazak geliyor ama o esnada tüfek bir anda ateş alıyor ve İbrahim Kazak boynundan vurulup olduğu yere yığılıyor. Olay sonrasında iki yaralının yerde yattığı ve E.S.’nin yanlarından yürüyüp olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Haberin Devamı

Dayılarına kurşun yağdırdı 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı