Gündem ‘Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak’

‘Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak’

01.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan partisinin Meclis grubunda, yerel seçim sonrası ortaya atılan “Cumhur İttifakı’nda kriz” iddialarına net yanıt verdi. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

‘Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak’

ERBAKAN’A GÖNDERMELER: (Filistin konusunda) Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın emeklerini yok saymak nankörlük ve namertliktir. Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye’yi suçlaması, jet yakıt satıldığını iddia edip Kürecik sakızı çiğnemeleri utanç duvarı gibi karşımızdadır. Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların kimlere ve nerelere hizmet ettiğini herkes bilecek ve öğrenecektir.

Haberin Devamı

İMAMOĞLU’NA TEPKİ: Toprağını, yurdunu, insanını savunan Hamas’a terör örgütü demek Netenyahu’ya vekâlet etmek, Siyonizm’in değirmenine su taşımak, cinayetleri onaylamak, Gazze’ye sırt dönmek demektir. İBB Başkanı küresel emperyalizmin eli ve vicdanı kanlı yüzlerine “alın beni tepe tepe kullanın” mesajı vermiştir.

ŞİMŞEK’İN ARKASINDAYIZ: Altını çizerek haykırıyorum ki, Türkiye’de yerel halk yoktur, Türk milleti vardır. 23 Nisan mesajımın adresi de DEM’ciler, DEM’lenmiş ve yerel halk tabirini referans almış CHP’li bazı belediye başkanlarıdır. Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin, Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Türk vatandaşından kaldığı otelde 120 Avro milliyet farkı alan sömürge kuklalarıyla görülecek işimiz vardır ve nefesimiz bunların siyasetteki ayaklarının ensesindedir.

Haberin Devamı

KÜTÜK KAFALILAR: (Cumhur İttifakı’nda kriz içerikli haber başlıklarını sayarak) Bu kütük kafalı iddia sahipleri baltayı taşa vurmuştur. Cumhur İttifakı’nın tasfiyesine ve sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var; Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak ve ayakta kalacaktır. Cumhurbaşkanımızla olan dostluk ve kardeşlik hukukumuzu anlayabilmeniz için balığın kavağa tırmanmasını beklemekten başka alternatifiniz kalmamıştır.

‘Dolambaçlı yollara sapmam’

FERDİ TAYFUR ŞARKISI: Ferdi Tayfur’un şarkısının çaldığı yürüyüş yaptığım videodan zoraki anlamlar çıkaranlar, polemik üretenler; kulağınızı açıp beni dinleyin. Bir küsurat partisinin sözde başkanı Kobanili Ahmet (Davutoğlu), sen de özellikle dersini almalısın. Bir şeyi söylemek istersem muhatabına doğrudan söylerim. Dolambaçlı yollara sapmam, kırk dereden su taşımam. Tayfur’un seslendirdiği gibi, ‘hainsin diyorsam, söyleten sensin’, bu mesaj Türkiye’nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direk onlaradır.