Gündem Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti! Dayıdan baba hakkında şok iddia

Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti! Dayıdan baba hakkında şok iddia

24.09.2023 - 15:02 | Son Güncellenme:

Av tüfeğiyle oğlunu yanlışlıkla vurduktan sonra intihar eden baba Göksel Dağlıoğlu hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti Dayıdan baba hakkında şok iddia

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan oto aksesuarcı Göksel Dağlıoğlu, dün sabah saatlerinde birlikte yaşadığı oğlu Emir Dağlıoğlu ile Ayaş ilçesine bağlı Evci köyüne gitti.

Haberin Devamı

Baba Dağlıoğlu, iddiaya göre, tüfeğini kontrol ettiği sırada kazara, yanında bulunan oğlunu vurdu. Oğlunun ölümüne neden olan baba, aynı silahla kendine ateş ederek yaşamına son verdi. Baba ve oğlunun cenazesi otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Baba Dağlıoğlu'nun cenezesi, Sincan Malıköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Oğlu Emir Dağlıoğlu için de Sincan Cimşit Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törende anne Tuğba Temur, güçlükle ayakta durdu. Anne Temur, "Oğlum" diye ağlarken, yakınları da sinir krizi geçirdi.

"EŞİNE, 'KENDİMİ VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRECEĞİM' DİYE MESAJ ATMIŞ"

Olayla ilgili konuşan Emir Dağlıoğlu'nun dayısı Ferhat Yurt, “Çocuğun babası av tutkunuydu. O gün de ava gitmişler. Sabahında da bize haber geldi çocuğun yanlışlıkla vurulduğu yönünde. Sonra da intihar etmiş.

Haberin Devamı

Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti Dayıdan baba hakkında şok iddia

Önceki günler eşine mesaj göndermiş ‘Kendimi ve çocuğumu öldüreceğim’ diye. Anne ile babanın arası iyi değildi. Sıkıntılar vardı, ayrılmışlardı. Vefat eden çocuğa babası bakıyordu. Diğer çocukta annesinde kalmıştı.

"HER İHTİMALİ DÜŞÜNMEK LAZIM AMA..."

Her ihtimali düşünmek lazım ama ben babanın bilerek çocuğunu öldürdüğünü düşünmüyorum. Anne ile baba arasındaki problemlerden bize çok bahsetmiyorlardı. Bilerek mi oldu bu olay, yoksa yanlışlıkla mı biz de bilmiyoruz” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti Dayıdan baba hakkında şok iddia