Gündem Aybüke Pusat kaç yaşında? Aybüke Pusat biyografisi

Aybüke Pusat kaç yaşında? Aybüke Pusat biyografisi

14.06.2019 - 11:07 | Son Güncellenme:

Aybüke Pusat ilk TV deneyimini Medcezir adlı dizide yaşadı. 2104 yılında gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Aybüke Pusat, Medcezir dizisinin ardından O Hayat Benim, ve Familya adlı dizilerde rol aldı. TV izliyicisi tarafından popülerliği ise Söz dizisinde hayat verdiği Bahar kutlu Karasu karakteri ile yakaladı. İşte Aybüke Pusat hakkında merak edilen detaylar...

Aybüke Pusat kaç yaşında Aybüke Pusat biyografisi

Aybüke Pusat 2014 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncü oldu. TV'de ilk oyunculuk deneyimini Medcezir adlı dizide hayat verdiği Elif karakteri ile adım atan Aybüke Pusat, daha sonra sırasıyla O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol aldı. Son olarak Her Yerde Sen adlı dizide Selin karakterine hayat veren Aybüke Pusat, Söz dizisinde hayat verdiği Bahar Kutlu Karasu karakteri ile büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezundur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmiştir. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur. İlk rol aldığı yapım olan Medcezir dizisinde Elif karakteriyle televizyon kariyerine başlamıştır. Daha sonra O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol almıştır. 2017 yılında Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür ile birlikte Söz dizisinde rol almıştır.