Gündem Aleyna Kalaycıoğlu: Survivor All Star'da en çok o isimle yarışmak isterim

Aleyna Kalaycıoğlu: Survivor All Star'da en çok o isimle yarışmak isterim

24.10.2023 - 15:55 | Son Güncellenme:

Milliyet.com.tr'de yayınlanan ''Ünlü Sohbetleri'' programında Beste Sırapınar'ın bu haftaki konuğu Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aleyna Kalaycıoğlu hem yeni şarkısını hem de hayallerini anlattı. Özel hayatıyla ilgili de konuşan başarılı isim, Survivor All Star'da en çok o isimle yarışmak istediğini söyledi.

Aleyna Kalaycıoğlu: Survivor All Starda en çok o isimle yarışmak isterim

HAYATININ NASIL BİR DÖNEMİNDESİN ŞUAN?

Haberin Devamı

Şuanda hayatımda hiç olmadığım kadar yoğun bir 3 ay geçireceğim. Biliyorsun Survivor All Star’a gideceğim. Gitmeden de şarkıları bitirmeye ve klipleri çekmeye çalışıyorum. Bir yandan idmanlar var. Sosyal hayatım kalmadı.

NEREDEN GELİYOR BU MÜZİK AŞKI?

Çocukluktan geliyor… Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum. 1.5 yıldır da profesyonel olarak devam ediyorum. 

ANIL PİYANCI İLE YAPTIĞINIZ YENİ ŞARKINIZ " BANA CEVAP VER " ÇIKTI... ŞARKININ ÇIKIŞ SÜRECİ NASIL OLDU?

Ben tatildeydim. Oradayken bir anda bir şeyler mırıldanmaya başladım. Ses kaydına aldım. Oğuzhan var ekibimizde. Ona söyledim. O ve Anıl sözleri yazdı. Güzel bir iş çıktı ortaya.

ALEYNA'YA NE İLHAM VERİR?

Ben genelde çok dibe yakın olduğum zamanlar yazabiliyorum. Mutlu olduğum zamanlarda yazamıyorum. Beceremedin şarkısını yazdığımda da bir ayrılık sürecindeydim. Ben her şeye tamamken o yapamadı. O hislerle bir günde yazmıştım şarkıyı.

Haberin Devamı

Aleyna Kalaycıoğlu: Survivor All Starda en çok o isimle yarışmak isterim

SEN EKRANA DA ÇOK YAKIŞIYORSUN. YOLUNA HEP MÜZİKLE Mİ DEVAM EDECEKSİN YOKSA OYUNCULUK DA OLABİLİR Mİ?

Ben müzik aşığı bir insanım. Oyunculuk hiç düşünmedim. Çok iyi bir proje olursa olabilir. Ama şarkı söyleyerek mutlu oluyorum…

PEKİ BİR ALBÜM PLANI VAR MI?

Biz şuan da albüm gibi bir proje yapıyoruz. Yaklaşık 18 şarkı var. Bir anda hepsini yayınlamam sanırım.

SOSYAL MEDYAYLA ARAN NASIL?

Sosyal medyayla aram çok iyi…

SOSYAL MEDYADA BUGÜNE KADAR ALDIĞIN EN ACIMASIZ ELEŞTİRİ NEYDİ?

Çok kafama takmıyorum. Kimsenin aile yapısına müdahale etmem. Fiziksel olarak çok eleştiri aldığım zamanlar oldu. Burnumun kötü çıktığı, göbeğimin çıktığı gibi… Ama takılmıyorum. 

ALEYNA SEN ÖZEL HAYATINLA GÜNDEME GELMEK İSTEMESEN DE BUGÜNE KADAR ÇOK FAZLA YAZILIP, ÇİZİLDİ. HİÇ YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜN OLDU MU?

Evet düşündüm. Bazen olaylar dışarıdan bakıldığında çok farklı gözükebiliyor. Ama insan yaşadığı ilişkiyi en iyi kendisi biliyor… Bazı birlikteliklerim çok farklı düşünülmüş olabilir. Ama geçmişe dönüp baktığımda pişman olduğum bir ilişkim yok. O zaman öyle hissetmişim ve onunla ilerlemişim. İnsanların yanlış anlaması çok da umurumda değil. O ilişkiyi ben yaşıyorum.

Haberin Devamı

ŞUAN HAYATINDA AŞK VAR MI?

Yok.

ŞARKIDAN YOLA ÇIKARAK SORAYIM O ZAMAN. BEKLEDİĞİN CEVAPLAR VAR MI?

Aşk güzel bir şey. Ben ilişki insanıyım. Ama bu devirde gerçekten zor. Bir kişi olsun. Hep onu göreyim istiyorum. Ama en uzun ilişkim 8 ay sürdü. 6-7 ayın sonunda bir şeyler oluyor.

ALEYNA’YI 3 KELİME İLE ANLATMANI İSTESEM NASIL ANLATIRSIN?

Hırslı, duygusal, merhametli.

SENİN İÇİNDE BİR YERLERDE DE BİR ARABESK RUHUN VAR GİBİ… SEVER MİSİN?

Çok severim. Biz arabesk ülkesiyiz. Kimse bunu inkâr edemez. Biz acıdan ve bağırmaktan besleniyoruz. Bu duygu bizim içimize işlemiş bir duygu.

BİR GÜN ARABESK DALINDA BİRİYLE DÜET YAPSAN KİM OLURDU?

Küçüklüğümden beri Hakan Altun’u çok dinlerdim. Amerika’da okuduğum dönemde de aynı şekilde. Onunla düet yapmak çok isterim. Serkan Kaya’yı da çok severim.

BİRAZ SURVİVOR’A DA DÖNMEK İSTİYORUM. 2021’DEN SONRA BU SENE YENİDEN SURVİVOR’A GİDİYORSUN. SENİ YENİDEN ORAYA GİTMEYE İKNA EDEN NE OLDU?

İlk sene oraya girebilmek için çok emek sarf ediyorsun. Bir vefa borcun da oluyor. Ben bugün sesimi bu kadar geniş kitlelere duyurabiliyorsam bunun çoğunu Survivor’a borçluyum. Bir vefa borcum var. Acun abi beni ne zaman arasa ben onu hayır demem.

Haberin Devamı

PEKİ BİZ BU SENE NASIL BİR ALEYNA İZLEYECEĞİZ?

Bilmiyorum. Bu sefer daha duygusal olmam umarım. Nasıl bir Aleyna göreceğiz bende merakla bekliyorum.

BU SENE İLK KEZ SMS OLMAYACAK VE SADECE PERFORMANSA DAYALI BİR YARIŞMA GÖRECEĞİZ. SENCE BU DENGELERİ DEĞİŞTİRİR Mİ?

Bence çok değiştirir. SMS olduğunda halk tarafından yanlış anlaşılır mıyım düşüncesi oluyor. Ama şimdi dişe diş kana kan bir yarış izleyeceğiz.

KARŞINDA EN ÇOK KİMİ GÖRMEK, KİMLE YARIŞMAK İSTERSİN?

Nagihan abla ve Turabi ile yarışmak çok isterim.