Gündem AK Parti'nin Kayseri adayı 5 yıllık projelerini açıkladı

AK Parti'nin Kayseri adayı 5 yıllık projelerini açıkladı

26.02.2024 - 15:04 | Son Güncellenme:

AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeni 5 Yıl Projeler Sunumu toplantısında, Kayseri için hazırladıkları projelerini anlattı.

AK Partinin Kayseri adayı 5 yıllık projelerini açıkladı

Kentte bir otelde düzenlenen programa AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Haberin Devamı

Başkan Büyükkılıç, Yeni 5 Yıl Projeleri Sunum Toplantısı’nda, Kayseri için hazırladıkları projelerini kamuoyu ile paylaştı. Başkan Büyükkılıç, Kartal Kavşağı’nın gündemde olduğunu ifade ederek, “Bu konuda gereğini yapma mantığı içinde çalışacağız. Burada 5 kavşakla ilgili çalışma yapacağız. 2 tanesi Erciyes Üniversitesi’nin önünde 2 tanesi Kartal bölgesinde, 1 tane de Tacettin Bulvarı’na ayrılan. 5’i birden gerdanlık gibi ışığı hiç görmeden, bekleme olmadan herkesin yol alacağı bir proje olarak karşımıza çıkacak. Projelendirdik, her türlü zemin etüdü hazır, kaynak hazır. Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

AK Partinin Kayseri adayı 5 yıllık projelerini açıkladı

KAYSERİ'DE GECE SEFERLERİ

Tren yaya geçitleri konusunda da 2 yeni yaya geçidi yapacaklarını söyleyen Büyükkılıç, gece seferleri noktasında Kayseri'de yoğun anahat üzerlerinde 24 saat ulaşım hizmetlerini sürdüreceklerini vurguladı. Büyükkılıç ayrıca akıllı şehircilik bağlamında tramvay hatlarında yeni bir uygulamayı hayata geçireceklerini belirterek, akıllı kartlar ile 'gittiğin kadar öde' projesini gerçekleştireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Park et-Devam et uygulamasını da gerçekleştireceklerini söyleyen Büyükkılıç, Kayseri'de kolay, konforlu, güvenli ve akıcı bir trafik hizmeti sağlayacaklarını belirtti.