Güncel Zarif Ve Şık: Keira Knightley'in Evi

Zarif Ve Şık: Keira Knightley'in Evi

Son Güncellenme:

.

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Star Wars filmleri ile yıldızı parlayıp kariyerini Karayip Korsanları ile zirveye taşıyan yetenekli aktrist Keira Knightley mükemmel tasarıma sahip eviyle gündeme oturuyor. Odalarındaki hoş ve sade dokunuşlar sayesinde Elizabeth Swann zarafetini bu evde yaşatıyor.

Haberin Devamı

Devasa ölçülerde sade bir yaşam alanı

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Keira Knightley yoğun iş temposu sonunda evine geldiğinde sade ama bir o kadar da kaliteli bir konfor istiyor. İki katlı olan ev, üç yatak odası ve iki banyosuyla 3820 m

2

büyüklüğünde. Dinlendirici ahşap yer kaplaması ve titizlikle tasarlanmış ahşap merdivenler evin değerini oldukça yukarılara taşıyor. Ahşabın kaliteli duruşu, yatak odalarında da kendini fark ettiriyor. Çiçekli duvar kağıdı ile kaplanmış, 19. yüzyıl İngiliz kraliyet ailesine ait odaları andıran yatak odası son derece romantik. Japon sürgülü kapılar evi sıradan yaşam alanlarından ayırırken spiritüel bir görünüm de sağlıyor.

Aydınlık odalar ferah bir deneyim sunuyor

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

23 metrelik, oldukça yüksek tavan yıldız oyuncuya ferah bir yaşam alanı sunarken uzun ve büyük pencereler sayesinde evin her noktası her daim gün ışığından yararlanabiliyor. Bu sayede bu eşsiz eve adım atıldığı anda yorucu iş temposu geride bırakılmış oluyor. Evin duvarlarında genellikle beyaz rengin tercih edildiği göze çarpıyor. Beyaz renkli duvarlar gün ışığını en iyi şekilde yansıtarak aydınlık ve dinlendirici bir ambiyans oluşturuyor. Açık tonların ahşap sürme kapılar ve yer kaplaması ile birleşmesi evin içerisinde dinlendirici bir yaz esintisi oluşturuyor.

Haberin Devamı

Keira Knightley'in evi göz kamaştırıyor

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Oldukça geniş açık mutfak, adeta bir restoran mutfağı kadar donanımlı. Tepeden spot şeklinde aydınlatmanın tercih edildiği mutfakta ahşap dolapların ve diğer eşyaların özgünlüğü dikkatleri çekiyor. Ankastre özelliği sayesinde iç bölümlere açılabilen mutfak geniş dolaplarıyla pratik kullanım olanağı sunuyor.

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Keira Knightley'in evi harika bir çalışma odası da barındırıyor. Oldukça ferah olan bu alanda bir duvar boydan boya, kütüphaneye dönüştürülmüş. Bu ayrıntı yıldız oyuncunun kitaplara ne kadar değer verdiğini de gözler önüne seriyor. Hatta yatak odalarından bir tanesinde, yatağın sağ ve sol tarafı tamamen kütüphane olarak tasarlanmış. Uyumadan önce mutlaka kitap okuyan yetenekli oyuncu, bu dinlendirici aktivite ile günün yorgunluğunu atıyor.

Servet değerindeki tasarım

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Zarif Ve Şık: Keira Knightleyin Evi

Profesyonel spa salonlarını andıran geniş ve göz kamaştırıcı banyolarıyla da eşsiz bir yaşam alanına dönüşen Keira Knightley'in evi yaklaşık milyon dolar değerinde. Ünlü oyuncunun zevkli dekorasyon anlayışı şüphesiz ki bu evin fiyatını artıran sebepler arasında...