Güncel Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı!

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı!

Son Güncellenme:

.

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Kardashian - Jenner ailesinin dünya çapında üne kavuşturduğu ve en çok kazanan modeller arasında yer alan Kendall Jenner, kardeşi Kylie Jenner ile karşılaştırıldığında daha mütevazi emlak seçeneklerini tercih ediyor. Yine de gayrimenkul yatırımlarıyla gündemi meşgul etmeyi başarıyor. Son olarak Los Angeles, Willshire Bulvarı'nda bir rezidanstan 1,6 milyon dolar değerinde daire satın alan ünlü model, birçok Hollywood yıldızının aksine merkez dışındaki müstakil evler yerine merkezi noktalardaki daha küçük evleri seviyor. Buna rağmen ortalama üstü bir büyüklüğe sahip olan Kendall Jenner'ın evi, mimari yapısı ve özellikleriyle birçok farklı avantajı da beraberinde getiriyor.

Haberin Devamı

Uyumlu renklerden oluşan dengeli bir dekorasyon

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Gri, beyaz ve bej tonların hakim olduğu dairede mobilyalardan döşemelere, aksesuarlardan elektronik eşyalara kadar modern bir stil dikkat çekiyor. Rustik dokunuşlarla yaratılmış farklılıklar da mekana özgün bir hava katıyor. Ferah bir ortam yaratmak için olabildiğince sade parçalardan ve açık renklerden yararlanılan ev, böylece iç açıcı bir görünüm sergiliyor.

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Özellikle duvarlara ve mobilyalara uygulanan bej tonları, alan ve cephe açısından kısıtlı dairelerde nasıl aydınlık bir his oluşturulabileceğine dair oldukça efektif ipuçları barındırıyor. Ortamı hareketlendirmek ve farklılaştırmak amacıyla kullanılan eskitilmiş ahşap detaylı berjerler ve sandalyeler ise odalardaki donukluk riskini en aza indiriyor.

Haberin Devamı

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Doğayı yaşam alanına dahil eden yaratıcı detaylar

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Kendall Jenner'ın 2 yatak odalı ve 3 banyolu evinde dikkat çeken diğer hoş bir ayrıntı ise daire içerisinde farklı noktalara konumlandırılmış olan bitkiler. Özellikle yüksek katlı, doğadan soyutlanmış şehir merkezindeki binalarda önemli bir kurtarıcı olan bitkiler, gerek odalarda gerek balkon ve pencerelerde kullanılarak karamsarlıktan uzak dengeli bir alan oluşturmaya yardımcı oluyor.

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Tıpkı Kendall Jenner'ın evi gibi siz de, doğa dostu bir ev için odalarınızın değişik noktalarına bitkiler yerleştirebilirsiniz. Bakımı da çok zor olmayan; bonsai çeşitleri, sukulentler, iğne yapraklı bitkiler ve teraryumları tercih edebilirsiniz.

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Konforun öne çıktığı bir yaşam alanı

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Günümüzde bir evin konumu, tasarımı, mobilyaları ve aksesuarları kadar önem taşıyan diğer bir kriter ise o ev için sunulan yan hizmetler. Daha çok büyük komplekslerde ve rezidanslarda rastladığımız yan hizmetler çeşitli kategorilere ayrılabiliyor.

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Kendall Jenner Yine Ev Satın Aldı

Örneğin; Kendall jenner’ın evi, güvenlikten yüzme havuzuna, fitness merkezinden, kafe ve restorana kadar pek çok yan hizmet de içeriyor. Lüks segment olarak sınıflandırılan daire için sunulan diğer hizmetler ise toplantı salonları, sosyalleşme alanları ve şarap mahzeni gibi ince düşünülmüş ayrıntılardan oluşuyor.