Güncel Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor?

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor

‌TRT ekranlarına yeni bir soluk getiren Elimi Bırakma dizisi yayın tarihinden itibaren, büyük bir yankı uyandırdı. Başrolde güzel oyuncu ‌Alina Boz ''Azra'' karakterine hayat verdi. Genç kızlarda hayranlık uyandıran yakışıklı oyuncu Alp ‌Navruz ise ''Cenk'' karakterini canlandırarak başrolü paylaştı.

Haberin Devamı

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor

Birbirlerine çok yakıştırılan ve izleyicinin beğenisini kazanan ikili galada açıklamalar yaptı. ''Çok heyecanlıyız, çok gururluyuz. Aile değerlerinin ve insanın içsel ‌psikolojisininin yer aldığı güzel bir proje. Senaryomuza güveniyoruz. Umarız izleyicilerimiz beğenir.'' şeklinde konuştu.

Kadroda Yer Alan İsimler

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor

Yeni parlayan oyuncularımızdan Cemre Gümeli "Cansu" rolünü üstlenirken, Batuhan Ekşi ‌"Tarık" rolünü canlandırıyor. Seray Gözler, Hüseyin Avni ‌Danyal, Dolunay ‌Soysert, Gökçe Yanardağ, Burak ‌Tamdoğan, Ebru Aykaç, Ertuğrul ‌Postoğlu gibi usta isimlerin de yer aldığı yapıt izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı.

‌Rating Sıralamasında Yaklaşık Üç Milyon İzleyiciye Ulaştı

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor

TRT'‌nin hit diziler silsilesine hızla eklenen Elimi Bırakma dizisi pazar akşamları saat ‌20:00'de ekranlara geliyor. Dizi, Üs Yapım kalitesiyle çekilmeye devam ederken; yönetmen koltuğuna Sadullah ‌Celen ve ikinci yönetmen koltuğuna ise Mücahit ‌Akyoldaş oturdu. Dizinin senaryo ekibinde Nilüfer Aydın, Volkan Yazıcı ve ‌diyalog yazarı ‌Berhan Kenarcı yer aldı. Volkan Yazıcı daha önce de ''İlişki ‌Durumu: Karışık'' adlı dizinin senaryosunu izleyici ile buluşturmuştu.

Haberin Devamı

Etkileyici Bir Aşk ve Aile Draması

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor

İddialı dizide aile bağları kurmanın güçlüğü ele alındı. Azra ve Cenk arasında gelişen, bir zıt kutuplar aşkını konu eden hikayede, gelişen olaylar aileleri etkilemekte. Ünlü bir kebapçının kızı olan, ‌Amerika'da aşçılık okuyan Azra ile ‌Amerika'da büyüyen Cenk ikilisinin çatışmaları, onlarla bağlantılı gerçekleşen aile çıkarları, izleyiciler için merak unsuru oldu.

Cenk kendisini ailesinden soyutlayarak büyümüş bir genç; Azra ise kardeşi Mert karakteri için emekler vermiş, fakat hayal kırıklığına uğramış bir genç kız. Azra ile ‌Cenk'in yolları ikisi de bir sebepten ülkeye dönünce havaalanında kesişti. Aralarındaki ilk kıvılcım da burada başladı. Onlara engel olmaya çalışan babaanne ile olaylar zorlu bir hal aldı. Kaderleri birbirlerine benzeyen ikilinin, yaşadığı acılarla aile bağlarının önemini vurgulayan Elimi Bırakma dizisi ilerleyen bölümlerde daha ilgi çekici olacak.

Nerede Çekiliyor?

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor

‌İstanbul'un Beykoz, Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinin çeşitli yerlerinde setler kuran Elimi Bırakma dizisi, aynı ilçelerde çekimlere devam etti. İlerleyen bölümlerde şehir dışı setleri olabileceği veya ‌İstanbul'un farklı ilçelerinde çekimler olabileceği ihtimaller dahilinde. Fakat şimdilik çekimler bu ‌lokasyonlarda sürecek gibi görünüyor.