Ekonomi Selenium markasını yeni adresine taşıdı

Selenium markasını yeni adresine taşıdı

25.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yeni yılda sektörde 55. yılını kutlamaya hazırlanan Aşçıoğlu, ‘Selenium’ markasını İstanbul Zeytinburnu’na da taşıdığını açıkladı. Genel olarak İstanbul şehir merkezinde projeler geliştiren Aşçıoğlu tarafından, yapılan ciddi pazar araştırmaları sonucu Zeytinburnu Kazlıçeşme bölgesindeki ihtiyacı gördükleri ifade edildi.

Selenium markasını yeni adresine taşıdı

DUYGU ERDOĞAN -  Buna göre değeri minimum 1 milyar lira olarak belirtilen Selenium Park projesinde satışlar başlatıldı. Konuyla ilgili basın toplantısında detayları anlatan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, satın alma gücü yüksek olan ancak deniz kenarı ve site dışında bir butik yaşam alanı arayanların bölgede ‘seçeneksiz’ kaldığını gördüklerini söyledi. Aşçıoğlu, “Bir taraftan Tarihi Yarımada’ya komşu, diğer taraftan denize birkaç dakika mesafesi var ve sessiz sakin bir konumda. Projeyi duyan eski müşterilerimiz kendileri ve söyledikleri arkadaşları derken ön satış döneminde yüzde 50 satış oranına ulaştık. Toplamda 195 bağımsız bölüm var. Yatay mimari bir proje olarak dikkat çekiyor. Yerli alıcı odaklı bir satış stratejimiz var. Metrekare fiyatları 30 bin liradan başlıyor. Teslim tarihi için ise Ağustos 2023’ü öngörüyoruz” dedi. Aşçıoğlu, projeyi tüketicinin yeni dönem ihtiyaç ve taleplerine göre şekillendirdiklerini anlatırken, balkonsuz, terassız, bahçesiz daire yapmadıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

‘Biz hazırız’

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, döviz hareketliliğinin rahatsız edici olduğunu söyledi. Aşçıoğlu, “Bizler spekülatör değiliz, her zaman ülkemiz için yatırım yapıyoruz, dolayısıyla pek çok durumun stabil gitmesi lazım ki önümüzü görelim. Kentsel dönüşüm, konut ihtiyacını bu kadar gündeme getirirken, süreç hızlandırılabilir. İstanbul’un yeniden yapılandırma sürecinde ‘biz de varız’ diyoruz” dedi.

İstanbul dışına çıkacak

İrfan Aşçıoğlu, İstanbul dışında da proje geliştirmek için çeşitli arsalara baktıklarını açıklarken, İzmir geneli ve Urla ile Çeşme’de; Bodrum’da ise Yalıkavak, Göltürkbükü ve Gümüşlük’te arayışları, görüşmeleri olduğunu söyledi.