Ege Gururla takip ediyorum

Gururla takip ediyorum

26.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Altay’ın başarılarından övgüyle bahseden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Spora ve sporcularımıza fayda sağlayacak her türlü projede birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Gururla takip ediyorum

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ile kulübün eski başkanlarından İZTO Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette gündem sporun sosyal yaşam ve kent kültürüne etkileri oldu. Syah-beyazlı kulübün son yıllarda yakaladığı sportif başarı ve altyapı atağını gururla takip ettiklerini belirten Başkan soyer, “Altay gibi asırlık kulüplere sahip İzmir’de spora destek değil, yön verecek projelere imza atmak istiyoruz. Önceliğimiz genç nüfus ve spor olacak” dedi.
Altay’ın 3. Lig’den, Spor Toto 1. Lig’e yükselip Süper Lig hedefine yaklaşmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Soyer, “Spor ve sporcularımıza fayda sağlayacak her türlü projelerde birlikte hareket edeceğiz. Türk futboluna birçok yıldız futbolcu kazandıran Büyük Altay’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Forma hediye etti

Altay’ın yaz aylarında ve yeni sezonda gerçekleştireceği projeler hakkında Soyer’e bilgi veren kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise önceki başkanlık döneminde spora büyük önem veren Başkan Soyer’in yeni dönemde İzmir’de önemli hizmetlere imza atacağına inandığını kaydetti. Ekmekçioğlu, Soyer’e ziyaretin anısına Altay A Takım oyuncularının imzaladığı formayı hediye etti.

Kemeraltı’na otobüs kalkıyor

Tarihi Kemeraltı Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya ve beraberindeki heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret edip taleplerini iletti. Esnafın, 10:30 ile 17:30 arasındaki trafiğe kapalı olma saatinin yaz ayları için 19:30’a uzatılması talebine onay vereb Başkan soyer, bir de müjde verdi. Bundan sonra günde iki kez; Buca, Bornova, Karşıyaka, Balçova gibi metropolde yer alan ilçelerden Kemeraltı’na otobüs kaldırılacak