Ege Bornova Stadı uğur getirdi

Bornova Stadı uğur getirdi

15.08.2017 - 04:32 | Son Güncellenme:

Göztepe geçen yıl Bornova Stadı’nda yakaladığı başarı ile Süper Lig’e çıkarak İzmirlilere büyük bir sevinç yaşattı. Bu yıl da ilk maçını Fenerbahçe ile oynadı. Galibiyeti kaçıran taraftı. Sarı kırmızılılar kayıp 2 puana üzüldü

Bornova Stadı uğur getirdi

İzmir’in stat sorununun çözümünde büyük katkı sağlayan Bornova Stadı’nda alınan başarılar yüz güldürüyor. 14 yıl sonra çıktığı Süper Lig’de ilk maçını Fenerbahçe ile oynayan Göztepe Bornova Stadı’ndan yine puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Tam not aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin ortak çalışması ile kente kazandırılan Bornova Stadı’nda Göztepe’nin başarısı İzmir’de sevinçle karşılandı. Süper Lig’de ilk sınavını veren Bornova Stadı da tam not aldı. Bornova Stadı’nın başarıda etkisi büyük.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Geçen yıl Süper Lig’e yükselmemizde Bornova Stadı’nın büyük rolü oldu. Bu yıl da Süper Lig’de ilk maçta Fenerbahçe’ye karşı Bornova Stadı’nda iyi bir mücadele sergiledik. Bu stadın mükemmel ambiyansında Süper Lig’de başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Sınavı başarıyla geçtik’

Spora yaptıkları tesis yatırımlarının sonuçlarını kısa sürede görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Stadımızdan Süper Lig’e bir İzmir takımı çıkması bizim için mutluluktu. İlk sınavımızı Fenerbahçe gibi bir takıma karşı verdik. Hem Göztepe takımımız hem de Bornova Stadımız bu sınavı başarı ile geçti. Burada Altınordu takımımızın da bize önemli başarılar yaşatağına inanıyorum” dedi.

TİRE 1922’DE OZAN İPEK İDDİASI

Tire 1922 Spor’un Bursaspor’un eski sol kanat oyuncusu Ozan İpek’le anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Geçen sezon Adana Demirspor’da forma giyen deneyimli futbolcunun Tire 1922’yle prensip anlaşmasına vardığı, sözleşmenin hafta içinde imzalanacağı belirtildi.

DOMİNİC WATERS PINAR KSK’DE

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, geçen sezon Olympiakos’ta, Euroleague finali oynayan ABD’li oyun kurucu Dominic Waters ile anlaşarak 7. transferini yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada 31 yaşındaki basketbolcu ile 1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Gürsel Aksel’in temeli 9 Eylül’de atılacak

Başkan Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri’nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stadın temelini 9 Eylül’de atacaklarını açıkladı. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım’ı da davet ettiklerini belirten Başkan Sepil, “Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin çalışmalarına şölen havasında başlayacağız. Şu an tesislerimizde sondaj çalışmaları sürüyor. En kısa zamanda Bülent Özkul Spor Salonu’da yıkılacak” dedi. Torbalı Pancar’a inşa edecekleri Göztepe Spor Akademisi için onayı çıkan arazinin de kasım ayında kendilerine tahsis edilmesini beklediklerini ifade eden Başkan Sepil, “2 ya da 3 sene sonra A takımı Menderes Tekeli’ye taşıyacağız. Tesisleşmede önemli adımlar atıyoruz” açıklamasını yaptı.