Dünya Zinchenko'ya siren şakası! Yüz ifadesine dikkat

Zinchenko'ya siren şakası! Yüz ifadesine dikkat

31.07.2023 - 15:44 | Son Güncellenme:

Arsenal takımının röportajında Gabriel Jesus'un, takım arkadaşı Zinchenko'ya yaptığı süren şakası dünya basınında gündem oldu.

Zinchenkoya siren şakası Yüz ifadesine dikkat

Arsenal'ın yıldız futbolcusu Ukraynalı Oleksandr Zinchenko Rus işgaliyle ilgili sık sık açıklamalar yaparak bu durumu spor camiasında taşıyan bir oyuncu oldu. Geçtiğimiz ay Piers Morgan'a Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zinchenko, Rus ve Belaruslu sporcuların, spor müsabakalarına katılmalarının dünya çapında yasaklanması çağrısında bulundu ve şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Bu konuda hemfikir değilim. Onları hiçbir spor dalında en üst düzeyde görmek istemeyen Ukraynalılardan biriyim. Onlara izin verilmemeli. Neden mi? Çünkü, Belarus'tan kaç tane bomba ve roket gönderildi'

Röportajın devamında Zinchenko, 'Ukrayna'da savaşır mısın?' sorusuna ise 'Elbette. Ama aynı zamanda, şu anda burada çok daha fazla yardımcı olduğumu düşünüyorum' değerlendirmesinde bulundu. Zinchenko ayrıca işgalin başından beri sık sık savaşın bitmesi için çağrılarda bulunuyor.

GÜNDEM OLAN 'SİREN ŞAKASI'

Öte yandan takım arkadaşı Gabriel Jesus ile ortak bir röportaj veren Zinchenko'ya yapılan şaka dünya medyasında kısa sürede gündem oldu. Röportaj esnasında arkadan çalan bir siren sesini duyan Jesus Zinchenko'ya dönerek 'Senin taksin' dedi. Kameraya anbean yansıyan görüntülerde Zinchenko'nun tepkisi dikkat çekti.

17 MAÇ KAÇIRDI

Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise arkadan geçen sesin bir ambulanstan geldiğini ve Zinchenko'nun geçtiğimiz yıl 17 maç kaçırmasına yönelik Jesus'un bir gönderme yaptığını öne sürdü.

Yazarlar