Dünya Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor

Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor

12.05.2024 - 17:17 | Son Güncellenme:

Londra'dan Dublin'e doğru havalanan uçaktaki bir çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi, görgü tanıklarından biri skandalı videoyla kayda aldı.

Uçakta rezalet İngiltere şok sahneleri konuşuyor

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'ndan İrlanda'nın başkenti Dublin'e doğru havalanan yolcu uçağındaki şok sahneler, ada basınında geniş yer buldu.

Haberin Devamı

7 Mayıs Salı günü British Airways uçağına binen yolcular, bir saatlik yolculuğun 20 dakikasında bir çiftin cinsel ilişkiye girmesini izlemek zorunda kaldı.

Söz konusu çift uçakta küçük çocuklar olmasına rağmen büyük bir rezalete imza atarken, annesi ve erkek kardeşiyle seyahat eden Farrah adlı yolcu gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Farrah, "Erkek kardeşime bakmak için dönüyordum, sonra diğer taraftaki koltuklardaki çok fazla şiddetli hareketi gördüm" diyen Ferah, her şeyin apaçık olduğunu söyledi.

Dahası, görgü tanığına göre hosteslerin kemer takmaları için uyardığı yolcular önce fermuarlarını kapattı, Farrah "Dürüst olmak gerekirse, iğrençti" ifadelerini kullandı.

Etraftaki çocuklara ve diğer insanlara aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren çifti videoyla kaydedip sosyal medyada paylaşan Farrah, erkek yolcunun kucağını bir eşarpla kapattığını da ekledi.

Haberin Devamı

İngiltere şimdi, Heathrow Havalimanı'ndan gecikmeli bir şekilde kalkış yapan BA832 uçuş numaralı Airbus A320 uçağında yaşanan rezaleti konuşuyor.

British Airways ise kendilerine ulaşan bir şikayet olmadığını, sorunun kabin görevlilerine bildirilmesi halinde gerekli adımların atılabileceğini kaydetti.