Dünya Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler

Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler

08.03.2024 - 13:31 | Son Güncellenme:

Yaşayan Nostradamus lakaplı Brezilyalı kahin Athos Salomé 2024 yılı içinde küresel bir savaş çıkacağını belirterek ilginç açıklamalara imza attı.

Yaşayan Nostradamustan savaş kehaneti Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler

Ünlü Fransız kahin ve astrolog Nostradamus 16. yüzyılda yaşamasına rağmen İkinci Dünya Savaşı'nda ABD tarafından Japonya'ya atılan atom bombasını, Hitler'in yükselişi, 11 Eylül saldırıları ve Covid-19 salgınını öngördü. Yanı sıra Nostradamus dünyanın 1999 yılında yok olacağını tahmin edip yanıldı.

Haberin Devamı

KIZIL DÜŞMAN

Nostradamus 2024 yılı için "savaş ve deniz muharebesi" öngörüsünde bulunmuş ve "Kızıl düşman korkudan solgunlaşacak / Büyük Okyanus'u dehşete düşürecek" demiş. Bazıları "Kızıl düşman"la Çin'i kastetmiş olabileceğini düşünüyor.

BÜYÜK DEPREM

Nostradamus'a göre önümüzdeki yıl Kaliforniya'da büyük bir deprem meydana gelecek. Büyük bir hasara can kaybına yol açacak deprem için "Boğa burcunun 20. günü" güneşin Boğa burcuna girdiği 20 Mayıs'a işaret etmektedir ve "büyük tiyatro" Hollywood ya da Los Angeles olabilir.

Yaşayan Nostradamustan savaş kehaneti Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Nostradamus, "Kuru toprak daha da kavrulacak / Ve görüldüğünde büyük seller olacak," diye yazdı. Ayrıca aşırı hava olaylarını ve dünyadaki açlığı da öngörmüştü: "Haşere dalgası yoluyla çok büyük kıtlık".

Haberin Devamı

DÜNYA LİDERLERİNDEN BİRİNE SUİKAST

Nostradamus'a göre, 2025 yılında büyük bir dünya lideri suikasta uğrayacak, savaş sona erecek ve barışın önü açılacak.

Yaşayan Nostradamustan savaş kehaneti Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler

YAŞAYAN NOSTRADAMUS: DÜNYA SAVAŞI ORTAYA ÇIKACAK

Yaşayan Nostradamus' olarak adlandırılan Brezilyalı kahin Athos Salomé, geçtiğimiz yıllarda Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını bildi dahası Kraliçe Elizabeth'in ölümünü de tahmin etti. Athos şimdi de Üçüncü Dünya Savaşı ile ilgili çok çarpıcı bir kehanette bulundu.

Athos, ABD, Çin ve Rusya gibi güçlerin dahil olduğu bir dünya krizine dönüşebilecek bir olayın önümüzdeki günlerde patlak vereceğini ve bu durumun Pasifik'te bir savaşa evrileceğini öne sürdü. Athos ayrıca yapay zeka yardımıyla ölülerle de iletişime geçileceğini öne sürüyor.