Dünya Küçük kızı hedef seçti! Tam kaçırırken mucize yaşandı

Küçük kızı hedef seçti! Tam kaçırırken mucize yaşandı

20.06.2023 - 14:10 | Son Güncellenme:

Fransa'da bir büyükannesinin yanından kaçırılmaya çalışan küçük kızın görüntüsü ülkede infial yarattı. Kameraya anbean yansıyan olayda talihsiz kız ve yaşlı kadının yaşadığı dehşet objektife yansıdı.

Geçtiğimiz hafta Fransa'da bir mültecinin karıştığı olay ortalığı karıştırdı. Eline aldığı bıçakla parktaki kişilere saldıran şahıs bebekler dahil olmak üzere çok sayıda kişiyi yaraladı. Saldırının ardından cinayete teşebbüsle gözaltına alınan Suriye uyruklu Abdelmasih Hanoun'un gözaltındayken iki psikiyatrik değerlendirmeden geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Saldırganın mülteci statüsünde 10 yıl yaşadığı İsveç’i vatandaşlık başvurusu reddedildiği için terk ettiği ve İsviçre, İtalya ile Fransa'ya iltica başvurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Saldırıda yaralananların hayati tehlikeyi atlattığı belirtilmişti.

BÜYÜKANNE VE TORUNUNA SKANDAL SALDIRI

Olayın etkisini sıcaklığını korurken Bordeaux'da benzer bir olay yaşandı. Evlerinin kapısının önünde bekleyen bir kadın ve küçük kız çocuğu evsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Korkuyla evlerine kaçan kadın ve torunu kollarından tutup sokağa fırlatan gaspçı, kadının çantasını alarak olay yerinden uzaklaşırken, küçük çocuğun o anlarda yaşadığı korku gözler önüne serildi.

Küçük kızı hedef seçti Tam kaçırırken mucize yaşandı

GÖÇMEN SANILDI FRANSIZ ÇIKTI

Henüz adı açıklanmayan zanlı, nihayet birkaç saat sonra şehrin suçla mücadele 'tugayı' tarafından tutuklandı. Bazı basın kuruluşlarında 'Afrikalı mülteci' olarak bahsedilen kişinin gerçek kimliği de ortaya çıktı. Fransa'nın önde gelen gazetesi CNEWS, 1993 yılında dünyaya gelen kişinin mülteci değil doğma büyüme bir Fransız olduğunu belirtti. Gazete haberinin devamında söz konusu şahsın bir süredir de evsiz olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Küçük kızı hedef seçti Tam kaçırırken mucize yaşandı

TUTUKLANDI

Bordeaux savcısına göre büyükanne, adamın kızı kaçırmaya çalıştığını ama sonunda havlayan köpekten korktuğunu söyledi. Başından, dirseğinden ve ayağından yaralanan büyükannenin 4 gün süreyle izleneceği, genç kızın ise kesik ve morluklar yaşadığı belirtildi.

Yapılan işlemlerin ardından tutuklanan şahıs, reşit olmayan bir kişiye kasıtlı şiddet uygulamak ve adam kaçırmaya teşebbüsle suçlanıyor.