Dünya Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Binaya girmek istedi içeri almadılar

Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Binaya girmek istedi içeri almadılar

05.07.2023 - 11:09 | Son Güncellenme:

Eşini bir bahaneyle kandırarak sevgilisiyle buluşan kocanın yalanı kısa sürdü. Kocasını şans eseri yakalayan kadının görüntüleri ise sosyal medyada ses getirdi.

Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı Binaya girmek istedi içeri almadılar

12 gün önce kocasının kendisine 'iş seyahatine gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını belirten talihsiz kadın sokakta yürürken hayatının travmasını yaşadı. Markete gitmek için evden çıktığını aktaran ve ismini özel sebeplerden ötürü söylemeyen kadın, kocasının arabasını en yakın arkadaşının evinin önünde gördü.

Haberin Devamı

'KARDEŞİM GİBİYDİ'

Bir anda kendinden geçen kadın ağlamaya başladı. Eşinin aracına zarar veren kadını çevredekiler sakinleştirdi. Kocasının arkadaşıyla çok sık bir araya gelmediğini belirten talihsiz kadın söz konusu kişiyi 'eskiden' kardeşi olarak gördüğünü bildirdi.

Aldatıldığını nasıl anladığını da Çin basınıyla paylaşan kadın, arkadaşını telefondan aradığını ve onu kandırarak aşağı indirmeye çalıştığını söyledi. Ancak telefonun diğer ucundaki kadın bu isteği reddetti ve telefonu bir anda yüzüne kapattı.

Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı Binaya girmek istedi içeri almadılar

KOCASINI ARAYINCA DELİYE DÖNDÜ

Daha sonra kocasını arayan ve nerede olduğunu soran kadın, eşinden 'Şangay'dayım toplantıya gireceğim, eve yarın da gelmeyeceğim' yanıtını aldığını aktardı. Bu yanıttan sonra deliye dönen kadın söz konusu binaya girmeye çalıştı ancak güvenlik görevlileri engel oldu.

Haberin Devamı

Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı Binaya girmek istedi içeri almadılar

GÖRÜNTÜ SOSYAL MEDYADA PATLADI

Bazı kullanıcılar kadının yaptıklarını desteklerken bazıları da hiç uğramasına gerek olmadığını ve boşanması gerektiğini yazdı. Çin basınında manşet olan videoyu ise milyonlarca kişi izledi. Daha sonra kocasının aracına tuğla atarak camlarını kıran kadının o anları sosyal medyada viral oldu.