Cumartesi EN ŞEKER, EN TATLI

EN ŞEKER, EN TATLI

26.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beyaz Fırın’ın çikolata markası Chocolat Chez Natalie’nin hazırladığı bayram çikolataları meyve parçacıkları ve kuruyemiş içeriyor.

EN ŞEKER, EN TATLI

Bayramda ağzımız tatlansın diyenlere...

Haberin Devamı

l Beyaz Fırın’ın çikolata markası Chocolat Chez Natalie’nin hazırladığı bayram çikolataları
meyve parçacıkları ve kuruyemiş içeriyor. Çikolaların kg fiyatı 80 TL.
l Godiva ünlü pralin ve trüflerini bayrama özel nazar boncuklu kutularında sunuyor. 21’li çikolataların fiyatı 77 TL.
l Bayram ziyaretlerinde tatlı bir ikram
için Nestle Antep fıstıklı damak hediyelik çikolata ile sütlü madlen çikolatayı hazırladı. Madlen çikolatanın fiyatı 13 TL.
l Kent bayrama özel ahududu ve portakal parçacıklı çikolatalardan oluşan Gurme Madlen’i yarattı. Çikolatanın fiyatı 16 TL.

Otellerden el yapımı çikolatalar

l Pera Palace Hotel Jumeirah
Şeker Bayramı’nı Patisserie de Pera’da hazırlanan el yapımı, Türk kahveli, çilek ve balzamikli, mangolu çikolatalar ile kutluyor. Çikolataların kilogram fiyatı 110 TL.
l Mövenpick Hotel Istanbul
ünlü İsviçre çikolataları Lindt ve Laderach’ı kullanarak hazırladığı
el yapımı, sütlü, Antep fıstıklı gibi çikolata çeşitlerini GourmeT’de satışa sunuyor. Altın renkli kutuda sunulan Lindt çikolataların 215 gramı 95 TL.

Haberin Devamı

Bayram tatlılarınızı kendiniz hazırlayın
Çekmece Yayınları’nın içinde tarifleri verilen yiyecekler şeklinde tasarlanan yemek kitaplarıyla sevdiklerinize bayramda birbirinden lezzetli tatlılar hazırlayabilirsiniz. “Mor Menekşeli Mini Kek” kitabının fiyatı 14 TL.

10 çeşit Osmanlı tatlısı
Fıstıklı bohça, bademli dürüm, cevizli dilber dudağı gibi bayrama özel on çeşit Osmanlı tatlısı Faruk Güllüoğlu’ndan. Fıstıklı bohçanın kilosu 62 TL.

Gaziantep’ten leziz baklava
Develi restoran bayrama özel fıstıklı, cevizli, kaymaklı ve dondurmalı Antep baklavası hazırladı. Burma kadayıf, bülbül yuvası, şöbiyet gibi leziz tatlı çeşitlerinin de olduğu restoranda baklavanın kilosu 50 TL.

İster kadayıf ister baklava
Bayramda sevdiklerine tatlı bir hediyeyle gitmek isteyenlere cevizli ev baklavası ile fıstıklı tel kadayıfı Komşufırın’dan. Kadayıfın kilosu 36 TL.