Cadde Türkiye'den taşındı mı? Ferman Akgül açıkladı

Türkiye'den taşındı mı? Ferman Akgül açıkladı

30.04.2024 - 07:59 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Ferman Akgül, röportajında yarı Danimarka, yarı Türkiye'de yaşadığını dile getirmişti. Bunun üzerine Türkiye'yi terk ettiği yönünde yapılan haberlerle gündeme gelen Akgül, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiyeden taşındı mı Ferman Akgül açıkladı

MaNga grubunun solisti Ferman Akgül (44), son röportajında yarı Danimarka, yarı Türkiye'de yaşadığını; işleri için sık sık İstanbul'a geldiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Bu açıklamasının ardınan hakkında "Türkiye'yi terk etti" haberleri yapılan şarkıcı, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi. Akgül, 182 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından eşiyle çekilen bir karesini paylaşarak; şöyle yazdı:

Bugün gazetede görenler şaşırmadan yazayım. Biz Kopenhag'a taşındık. Bettina'ya kariyeri için önemli olabilecek bir iş teklifi gelince kaçırmasını istemedim. Yıllarca o beni destekledi. Sıra bende.

Türkiyeden taşındı mı Ferman Akgül açıkladı

"YAZLARI HEP TÜRKİYE'DE OLACAĞIZ"

"Çocukların da ortaokulda buraya gelmesi gerekiyordu zaten. Erken olunca şimdi daha kolay uyum sağlayacaklar. maNga tam gaz devam ediyor endişe olmasın. Turnelere ve stüdyo çalışmalarına buradan geleceğim. Yazları hep Türkiye'de olacağız. Ülkemizden kopmamız mümkün değil. Hatta bu yaz maNga yeni albüm, şarkı seçmelerine de başlayacağımızın müjdesini vereyim. Şimdilik bu kadar. Konserlerde görüşmek dileğiyle."

Türkiyeden taşındı mı Ferman Akgül açıkladı

"ARTIK RESMİ OLARAK SİVAS VE ANKARALISIN"

Haberin Devamı

Ferman Akgül, 10 yıldır birlikte olduğu iki çocuğunun annesi Danimarkalı Bettina Kuperman ile 2021'de nikah masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında gerçekleşen törenle evlenen çiftten Akgül, evlilik haberini şu sözlerle duyurmuştu:

Çocuklu ve evli... İki ülke arasındaki belge farklılıklarından dolayı 'Orada mı olsun, burada mı?', 'Yazın mı olsun, kışın mı?' 'Yok çocuklar doğuyor, bir bekleyelim' diye diye on sene geçmiş. Her seneki yılbaşı ve doğum günüm kombosuna bir de 'Resmi nikahımızı ekleyelim artık' dedik. Kısacası biz evlendik. Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül. Artık resmi olarak Sivas ve Ankaralısın. 26.12.2021. Şahitlerimiz Özgür Can Öney, Alper Akgül ve Bodrum Belediye'sine teşekkürlerimizle.

Türkiyeden taşındı mı Ferman Akgül açıkladı

Kopenhag'da hukuk yüksek lisansı yapmış olan Bettina Kuperman, yönetim danışmanlığı, stratejik planlama, iletişim ve marka geliştirme alanlarında çalışıyor.