Cadde Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım! Herkes önündeki tabağa baksın

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım! Herkes önündeki tabağa baksın

25.02.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde tüylü terlikleriyle bir davete katılmıştı. Terliklerin fiyatıyla çok konuşulan sosyetik güzel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gündem olan terliklerinden bahseden Aslıhan Doğan, kendisini eleştirenlere de sitem etti.

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım Herkes önündeki tabağa baksın

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Lüks yaşantısı ve pahalı marka ürünlerle sık sık gündeme gelen Aslıhan Turan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette 42 bin TL olduğu iddia edilen terlikleriyle konuşulmuştu.

Haberin Devamı

"YAZILAN FİYAT DOĞRU DEĞİL"

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, terliklerin fiyatının abartıldığını söyledi. Terliklerin konuşulmasına şaşırdığını söyleyen Turan, yazılan rakamların doğru olmadığını ifade etti:

Neden konuşulduğunu ben de anlamıyorum. Bu durum beni rahatsız etmiyor. Çok fazla dış etkenlere takılan bir insan değilim. Güzel bir davete gittim, orada da açıklamasını yaptım. ‘Salaş bir balıkçıya gideceğim’ dedim. ‘Terlikle davete gidilir mi?’ durumu oldu. Ben çok rahatım. Bir haber değeri var mı bilmiyorum. Yazılan fiyat doğru değil. Hiçbir zaman fiyatlar çok doğru olmuyor. Ben rahat ettiğim şekilde takılıyorum. Terlik haber olmuş, ben şoktayım.

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım Herkes önündeki tabağa baksın

Sosyetik güzel, “Bir marka takıntınız var mı?” sorusuna “Hiç yok. Zaten beni bilen takip eden insanlar senelerdir bilir. Belirli bir çizgim var ve onun da dışına hiç çıkmıyorum. Hiçbir marka takıntım yok. Marka giydiğim zaman, bilindik markalar olduğu zaman haber oluyor. Normal şartlarda asla böyle bir takıntım yok” diye cevap verdi.

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım Herkes önündeki tabağa baksın

"ARDA'NIN HABERİ OLMUYOR"

Turan, “Çıkan haberler karşısında Arda Bey’in tepkisi ne oluyor?” şeklindeki soruya ise “Arda’nın hiç haberi olmuyor. O kadar işi gücü var ki benim terliğimiz haberiyle ilgilenecek vakti yok. Ailemden, eşimden, çocuklarımdan, kayınvalidemden, kayınpederimden böyle eleştiriler gelmiyor. Tabii ki gelen olursa kâale alırım, değerlendiririm. Onları mahcup, rencide edecek hiçbir şey yapmadığım için eleştiri gelmiyor. Ama dıştan gelen haberlere hiç aldırmıyorum” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım Herkes önündeki tabağa baksın

Eleştirilerin bilinçli yapıldığını ifade eden 38 yaşındaki Aslıhan Turan, şöyle konuştu:

Bazı şeylerin birazcık manipüle, biraz linçlemek için yapıldığını düşünüyorum. Ben kimsenin ne giyindiğine, ne taktığına bakmıyorum. İnsanların da bununla ilgilenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Herkes önündeki tabağa baksın. Konuşmak istemiyorum ama sessizliğim her şeyi kabullenmişim gibi algılanmasın. Bazı insanların sınırlarını aştığını düşünüyorum.

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım Herkes önündeki tabağa baksın

"BENİ VICTORIA BECKHAM'A BENZETİYORLAR"

Ünlü isme Victoria-David Beckham çifti hatırlatılarak, “Siz de Arda Turan ile kendinizi ikon çift olarak görüyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Beckham'lara benzetilmenin çok hoş olduğunu söyleyen Turan, “Görüyorum evet. Victoria Beckham’a benzetilmek çok güzel bir şey. Beni de çok benzeten oluyor. Çok beğendiğim bir kadın. Arda Bey de sporuyla, kariyeriyle bugüne kadar çok güzel işler yaptı. Tabii ki çok güzel bir şey benzetilmek. Örnek bir çift olmak hoş” diye konuştu.

Terlikleri olay olan Aslıhan Doğan: Şoktayım Herkes önündeki tabağa baksın

Turan, geçtiğimiz yıl eşi Arda Turan’ın 2,1 milyon euroya (yaklaşık 70 milyon lira) aldığı Rolls Royce Cullinan marka aracıyla Bebek’ten ayrıldı. Sosyetik güzelin milyonluk otomobili görenler, dönüp bir daha baktı.