Cadde 'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'

'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'

24.04.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.

Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde sular durulmayacak.

Haberin Devamı

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜM...

FECİR DİBE SÜRÜKLENİYOR! 

Tanıtımları ile merak uyandıran dizinin 8'inci bölümün konusu şöyle:
İçine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını arayan Umut, Alev’in de yardımıyla kendini aklayacak bir yola girmeyi başarır. Harun Yakar ve Kadri Palaz’la da görülecek bir hesabı daha vardır. Rıza’nın sağlık durumunun kötüye gitmesiyle birlikte Umut için zaman daralmaya başlar. Alev’e karşı olan takıntısı günden güne artmaya başlayan Fecir, yaşadığı bir kırılmayla birlikte dibe doğru sürüklenir. Eski Fecir’in kalıntıları yeniden gün yüzüne çıkar. Fecir, Umut tehdidiyle mücadele ederken daha büyük bir düşmanla; kendiyle yüzleşmeye başlar.

Taş Kağıt Makasta heyecan dorukta Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında

KİM GALİP GELECEK?

Harun Yakar, herkes için en doğru kararları verdiğini düşünürken; kendini büyük bir sınavın ortasında bulur. Üstelik bu sınav, Kadri abisinin hayatını yakından ilgilendirir. Yıllar önce bir çocuk olarak karşısına çıkan Umut, şimdi rakip avukatı olacaktır. Tecrübe ve hafıza karşı karşıya gelir. Bu büyük kapışmadan kim galip çıkacaktır? Harun Yakar mı? Umut Tanrıkulu mu?

Taş Kağıt Makasta heyecan dorukta Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında

Haberin Devamı

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam Kanal D’de ekrana gelecek.

Taş Kağıt Makasta heyecan dorukta Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında