Cadde Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş! 'Sonsuza kadar aşk'

Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş! 'Sonsuza kadar aşk'

08.12.2023 - 16:50 | Son Güncellenme:

'Chrissy Snow' karakterine hayat verdiği 'Three's Company' dizisiyle tanınan, birçok farklı yapımda da önemli rollerde yer alan Suzanne Sommers, kanserin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz ekim ayında yaşamını yitirdi. Alan Hamel, 46 yıllık eşi Sommers'ın en sevdiği yürüyüş botlarıyla son yolculuğuna uğurlandığını açıkladı.

Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş Sonsuza kadar aşk

Nisan 2000'de ilk kez yakalandığı ikinci evre göğüs kanserini yenen Suzanne Somers, 77'nci yaş gününden bir gün önce, 15 Ekim 2023'te Palm Springs'teki evinde hayata veda etti. Ünlü oyuncu, California'daki Desert Memorial Park'ta toprağa verildi.

Haberin Devamı

Suzanne Somers'ın en sevdiği yürüyüş botlarıyla son yolculuğuna uğurlandığı ortaya çıktı. Oyuncunun eşi Alan Hamel, dikkat çeken kararın ardında yatan nedeni People dergisine anlattı.

Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş Sonsuza kadar aşk

EŞİNDEN ANLAMLI HEDİYE

Doğa yürüyüşü yapmayı seven Somers'ın bunun için özel tasarlanan botları yoktu. Hamel, eşine sürpriz yaptı ve ünlü bir markaya ait yürüyüş botu satın aldı. Böylece hediye iki isim için de özel bir anlam ifade etmeye başladı.

Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş Sonsuza kadar aşk

"BU BOTLAR BENİ GÜVENDE TUTUYOR"

Hamel, botların üzerine kendi el yazısıyla "Sonsuza kadar aşık" ifadesini yazdırdı. Somers, ne zaman bu botları giyse "Hep seni hatırlıyorum. Bu botlar beni güvende tutuyor" derdi. Oyuncu, bu botlarla birlikte son yolculuğa çıktı.

Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş Sonsuza kadar aşk

HER SABAH TIRMANIŞ YAPIYORLARDI

Haberin Devamı

Malibu'da dağlara yakın bir bölgede yaşayan Alan Hamel, eşi ile her sabah dağa tırmanıp, düz bir kayaya ulaştıklarını söyledi. Hamel'ın anlattığına göre; burada öğle yemeklerini yedikten sonra biraz dinlenen ikili, daha sonra yine yürüyerek evlerine dönüyordu.