Cadde Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu

Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu

22.04.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.

Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu

Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Kızlarından Duygu Nebioğlu, DNA testi ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Haberin Devamı

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

MÜGE ANLI'YA KATILDI

İkiz kardeşinin dışında iki ablası daha olduğunu söyleyen Duygu Nebioğlu, son olarak annesi Suphiye Orancı’ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Altı kızı olan ve dört kızının babası ünlü isimler olan anne ortaya çıkmış, ancak Nebioğlu'nun ablalarının babalarının kimler olduğu öğrenilememişti.

ARANAN ANNE BULUNDU!

Müge Anlı'nın programında kayıp anne Suphiye Orancı bulundu. Almanya'da yaşayan kadın, kendisiyle konuşmaya gelen kişiye, 'Kocam evde bu konu hakkında konuşmak iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez.' dedi. Müge Anlı, "Aslında sadece telefon numaralarımızı bırakmak istemiştik ama Suphiye hanım bu teklifi reddetti" dedi. Anlı'nın söylemlerine göre aranan anne, daha sonra polis çağırdı.

Haberin Devamı

ÂŞIK KADINI OYNAMIŞ

Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses’in başrol olduğu ‘Yalan’ (1982), ‘Yorgun’ (1983), ‘Sarhoş’ (1986) ve ‘Âşıksın’ (1988) filmlerinde figüran olarak rol aldı. “Âşıksın”da Tatlıses’e âşık olan bir kadını canlandırdı. Hal böyle olunca ortaya çıkan iddialara İbrahim Tatlıses'in de adı karıştı.

Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu

'İMPARATOR' YANIT VERDİ

İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan iddiaların ardından Oda TV’ye bir açıklama yaptı ve filmlerinde prodüksiyondan sorumlu olmadığı için Orancı’yı tanımadığını söyledi. Ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı: 

Filmlerde arkadan öyle geçmiş, hatırlamıyorum. Figüranlardan biri, tanımıyorum. Ben yönetmen ve oyuncuydum. Tanımazdım figüranları.

Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu

ÜMİT BESEN DE YANIT VERMİŞTİ

Müge Anlı, iddiaların ardından Ümit Besen’e ulaştıklarını ifade ederek Besen’in kendilerine verdiği yanıtı paylaşmıştı. Besen, bahsi geçen kadını tanımadığını, olaylarla uzaktan yakından bir ilişiğinin olmadığını ifade ederken böyle bir olayda adının geçmesinin bile kendisini rahatsız ettiğini dile getirmişti.