Cadde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele!

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele!

24.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Fox TV'de yaz dizisi olarak başlayan 'Gizli Saklı' dizisinde barolleri paylaşan Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. İlişkilerini geçtiğimiz haftalarda ilan eden çift, dizi final yaptıktan sonra soluğu tatilde almıştı. Yorgunluk atıp İstanbul'a dönen 29 yaşındaki Ünsal ile kendisinden bir yaş küçük sevgilisi Sarı, önceki gün ilk defa el ele kameralara yakalandı. Oyuncu ikilinin utangaç tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele

HÜSEYİN ALTUN/MİLLİYET
'Mucize Doktor' ile yıldızı parlayan ve son olarak 'Gizli Saklı' adlı yaz dizisinde rol alan oyuncu Sinem Ünsal'ın dizi aşkı gerçek oldu. Dört yıldır aşk yaşadığı Kıvanç Kılınç ile ilişkisini noktalayan oyuncu, partneri Halit Özgür Sarı ile aşk yaşamaya başladı. Oynadıkları dizide senaryo gereği iki sevgiliyi canlandıran ve şimdilerde gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan ikili, dizinin final yapmasının ardından birlikte tatile çıkmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen oyuncular, Sırbistan'a gidip, yorgunluk atmıştı.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele

Haberin Devamı

"HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

Geçtiğimiz haftalarda yeni rol alacağı filmin okuma provası çıkışında görüntülenen oyuncu Sinem Ünsal, ilişkisini ilan etmişti. Halit Özgür Sarı hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, "Tatile beraber gittik. Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuşmuştu.

UTANGAÇ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Tatilden dönen sevgililer Sinem Ünsal (29) ile Halit Özgür Sarı (28), ilk kez objektiflere yakalandı. Nişantaşı’nda el ele görüntülenen oyuncu çiftin utangaç tavırları dikkat çekti.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele

"SENİ ÇOK SEVDİM NAZ'IM"

Öte yandan Sinem Ünsal, sekiz bölümde final yapan dizinin ardından veda paylaşımı yapmıştı. Güzel oyuncu, Instagram'dan yayınladığı gönderisine; "Gizli Saklı. Kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin, iyi ki değdin hayatıma, hikayemiz, hikayemizin kahramanları, hikayemizin tanıkları; kalbim doldu taştı sayenizde. Emeği geçen herkese ve bu yolculuğa tanık olan sizlere bin teşekkür. Haaa bir de; seni çok sevdim Naz’ım" notunu düşmüştü.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele