Cadde Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım!

Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım!

18.03.2024 - 12:24 | Son Güncellenme:

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda eski aşkı için kariyerini askıya aldığını itiraf etti.

Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın (47) aşkı 2022'de sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım

ALDATILDIĞINI BÖYLE ANLAMIŞ

Shakira'nın, yıllardır birlikte olduğu Gerard Piqué'nin kendisini aldattığını; evdeki reçelin kaybolduğunu fark ettiğinde anladığı iddia edilmişti.

Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım

ShowNews Today'de yer alan habere göre; ünlü isim seyahatten eve döndüğünde kaybolan meyve reçelinden şüphelenmişti, çünkü Pique ile çocukları Milan ve Sasha reçelden nefret ediyordu.

Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım

"PIQUE İÇİN KARİYERİMİ ASKIYA ALDIM"

Son olarak Sunday Times'a konuşan güzel şarkıcı, Piqué yüzünden kariyerini uzun yıllar arka planda tuttuğunu itiraf ederek şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için kariyerimi askıya aldım, böylece o futbol oynayabilecekti. Aşk için çok fazla fedakârlık yaptım.

Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım

ANNE OLMAYA ODAKLANDI

Shakira, Pique ile çocukları dünyaya geldikten sonra oğullarını yetiştirmeye odaklanmıştı. Ünlü isim bu süre içerisinde zaman zaman ABD'de 'The Voice' programında koçluk yapmış ve 2017'de 'El Dorado' adlı bir albüm çıkarmıştı.