Cadde Sevda Demirel kötü haberi duyurdu! 'Ölümden döndüm'

Sevda Demirel kötü haberi duyurdu! 'Ölümden döndüm'

21.06.2023 - 20:15 | Son Güncellenme:

Manken ve şarkıcı Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi duyurdu. Yaptırdığı dövme nedeniyle enfeksiyon kaptığını açıklayan ünlü isim, hastane odasında çekilen ve bir hafta öncesine ait karesini de takipçileriyle paylaştı.

Sevda Demirel kötü haberi duyurdu Ölümden döndüm

Sevda Demirel kariyerine 16 yaşında mankenlik yaparak başladı. Daha sonra şarkıcılığa adım atan 51 yaşındaki Demirel, 2001-2002 yılları arasında yayınlanan 'İki Kere Kiki' adlı programın 37'nci bölümünde Hande Ataizi'ne canlı yayında attığı tokat ile hafızalarda yer etti. 1996 yılında 'Otostop' adlı filmde başrol oynayan ünlü isim zaman zaman yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde yer alıyor.

Haberin Devamı

YAPTIRDIĞI DÖVMEDEN ENFEKSİYON KAPTI

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlar sonrası değişimiyle adından söz ettiren 51 yaşındaki sanatçı, sağlık durumuyla ilgili kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptırdığı dövmeden enfeksiyon kapan Demirel, hastane odasında çekilen bir fotoğraf karesini de paylaştı.

Sevda Demirel kötü haberi duyurdu Ölümden döndüm

''HAYATIMIN EN ZORLU SÜRECİYDİ''

104 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yayınlayan ünlü isim şu ifadelere yer verdi:

Dövmeden kaptığım enfeksiyondan dolayı yedi gün çok ağır tedavi gördüm. Ölümden döndüm arkadaşlar. Hayatımın en zorlu süreciydi. Bugün annemin yemeklerini yemek ve dizinde uyumak dünyalara bedel, inanın.

Sevda Demirel kötü haberi duyurdu Ölümden döndüm

Demirel, yaptığı bir sonraki paylaşımda ise bir hafta önceki halini paylaştı. Ünlü isim hastane odasındaki karesine ''Bir hafta önceki halim'' notunu düştü.

Sevda Demirel kötü haberi duyurdu Ölümden döndüm